Βγήκε άβαφη και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! - celebs.gr

Breaking

Βγήκε άβαφη και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

featured image
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα εμφάνιση που αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό τη βραδινή ρουτίνα που κάνει για το δέρμα της.

«Λίγο πριν κοιμηθώ my skin routine. Με αυτή τη ρουτίνα μπορώ να πω έχω καταφέρει να ενυδατώνομαι, να ρυθμίζω την λιπαρότητα μου και να βγάζω από ελάχιστα έως καθόλου σπυράκια. Ομοιόμορφη όψη στο δέρμα καθόλου δυσχρωμίες και υπέροχη υφή… Θα τα ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ κορίτσια μου…», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ίδια δέχθηκε πλήθος σχολίων. Πολλά από αυτά σχολίαζαν με χυδαίο τρόπο την εμφάνισή της αλλά και το σχήμα των χειλιών της χωρίς την προσθήκη make up.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναγκάστηκε να απαντήσει λίγη ώρα αργότερα. «Κορίτσια συγγνώμη που το χαλάω σε κάποιες …. επειδή συνήθως με βλέπετε με make up το κάτω χείλος μου πάντα όταν είμαι άβαφη κάνει μια φυσική σκιά συνήθως την καλύπτω με make up συμβαίνει σε πολλές δεν έχει να κάνει λοιπόν ούτε με παρεμβάσεις η οτιδήποτε άλλο… και θα βάζω πιο συχνά φωτό άβαφη κ χωρίς φίλτρα καληνύχτα», σημείωσε η παρουσιάστρια.Δείτε την ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...