Έξαλλη η Σουλιώτη με τη Σκορδά - “Η τηλεόραση που σιχαίνομαι. Έχω νεύρα με την εκπομπή της Φαίης” - celebs.gr

Breaking

Έξαλλη η Σουλιώτη με τη Σκορδά - “Η τηλεόραση που σιχαίνομαι. Έχω νεύρα με την εκπομπή της Φαίης”

featured image
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Σουλιώτη αναφέρθηκε με λόγο αιχμηρό στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Πρόσφατα σε συνέντευξη σου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φάνηκε να έχεις κάποιο παράπονο από το GNTM, είναι αλήθεια;

Αυτή η συνέντευξη με πήγε σχεδόν έναν αιώνα πίσω! Κυριολεκτικά, είχα να δω τέτοια δημοσιογραφία από τα τέλη του 20ου αιώνα. Η συνέντευξη που μου ζητήθηκε δεν αφορούσε το GNTM, φυσικά μέσα στη ροή των ερωτήσεων θα υπήρχαν και θέματα της επικαιρότητας, αλλά συμφώνησα με την αρχισυνταξία της εκπομπής για μια προσωπική συνέντευξη – πορτρέτο. Τελικά προβλήθηκε μια απάντηση που είχαν πετσοκόψει – «φτιάξει» κιόλας στο μοντάζ για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα πω μόνο πως ήταν επιεικώς απαράδεκτο.Φυσικά και δεν έχω κανένα παράπονο από το GNTM, έχω όμως τα νεύρα μου, και πολλά μάλιστα με τους συντελεστές και εντέλει με την εκπομπή της Φαίης για τον τρόπο που προέβαλαν, παρουσίασαν και χειρίστηκαν μια προσωπική συνέντευξη – πορτρέτο. Αυτή είναι η τηλεόραση που απεχθάνομαι, που σιχαίνομαι. Στεναχωρήθηκα, εκνευρίστηκα και προβληματίστηκα πρέπει να σου πω. Μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και εμπειρίας περίμενα να δω τη Φαίη Σκορδά, όπως έχει εξελιχθεί και όχι όπως ξεκινούσε. Για μένα η πορεία της μέχρι τώρα μόνο ανοδική ήταν και την εκτιμώ και την πιστεύω.

Οφείλει όμως και ειδικά σε αυτή την μεταβατική περίοδο της καριέρας της να προσέχει τους συνεργάτες της και πως αυτοί διαχειρίζονται το όνομα της και την εκπομπή της. Θα σου πω μόνο πως μετά από αυτή την συνέντευξη, για την οποία αρνήθηκα άλλες δύο και πολύ λυπάμαι για αυτό, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω τις μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...