O Γιάννης Μάρκου μιλά πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο – «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο» - celebs.gr

Breaking

O Γιάννης Μάρκου μιλά πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο – «Ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»

featured image




Συγκλονίζει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου. Για πρώτη φορά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε, μίλησε αποκλειστικά στο T-live και τον Ιάσονα Τσόλη, περιγράφοντας τα όσα έζησε.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, όταν ο επιχειρηματίας και η παρέα του βρέθηκαν σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη. Δύο νεαροί, 19 και 26 ετών, ξεκίνησαν να λογομαχούν με την παρέα του 58χρονου για μια θέση στην ουρά της καντίνας.

Στο υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διακρίνονται ο επιχειρηματίας, ο οποίος φοράει λευκή μπλούζα, και ο 26χρονος, ντυμένος στα μαύρα, να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του κατηγορούμενου, ωστόσο μετά από λίγο οι δύο άντρες χάνονται από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Τότε, όπως κατηγορείται, ο 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει με μανία τον επιχειρηματία, καταφέρνοντάς του περισσότερα από 15 πλήγματα!

«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με… Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει… Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…» δήλωσε ο Γιάννης Μάρκου αρχικά.

Φανταζόσασταν ότι μπορεί αυτός ο μικρός διαπληκτισμός να φτάσει εκεί που έφτασε;

Όχι βέβαια. Το να πεις σε κάποιον η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς και… Δηλαδή μια συμβουλή δίνεις σε κάποιον για να σεβαστεί το λάθος, ίσως, που θα μπορούσε να είχε κάνει. Οπότε τι κάνει; Ζητάει συγγνώμη και λέει “α! συγγνώμη δεν το κατάλαβα” και πάει πίσω.



Εσείς του το είπατε και επέστρεψε με μένος; Δηλαδή, εσείς του κάνατε αυτήν την παραίνεση, την υπόδειξη και αυτός επέστρεψε; Έφυγε και επέστρεψε ή εκείνη την ώρα, επιτόπου;





Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε “έλα εδώ, έλα να σου πω, έλα εδώ να σου πω”, και λέω κάτι θα θέλει να μου πει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε δεξιόστροφα κιόλας, δηλαδή προσπαθούσε να με σκοτώσει, δεν υπήρχε, δηλαδή ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του.

Δεν εξηγείται η συμπεριφορά αυτή, το μυαλό σου δεν μπορεί να πάει…

Η ζωή του 58χρονου κινδύνεψε σοβαρά, από τη βαρύτητα των τραυμάτων του. Για 4 ημέρες νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ υποβάλλεται εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μάρκου

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία. Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Kαι επειδή έχω διάφορα χειρουργεία, αναγκαστικά, ψυχολογικά πρέπει να είμαι καλά. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου και είπα “είμαι καλά”» ανέφερε ο Γιάννης Μάρκου για την υγεία του και πρόσθεσε:

«Θα δείξει ο χρόνος, δηλαδή πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι, το οποίο είναι χάλια, να μπω αύριο χειρουργείο, να μου το καθαρίσουν, να μου το ξαναράψουν και να ξεπρηστεί, όσο είναι δυνατόν και να δούμε από μεθαύριο τι γίνεται…» πρόσθεσε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας.