Βγαίνει ραντεβού μόνο με πλούσιους και έχει γράψει βιβλίο για αυτό – Κάνει μαθήματα «sugar baby» σε γυναίκες - celebs.gr

Breaking

Βγαίνει ραντεβού μόνο με πλούσιους και έχει γράψει βιβλίο για αυτό – Κάνει μαθήματα «sugar baby» σε γυναίκες

featured image


Μια γυναίκα από την Νότια Αφρική έχει διχάσει το διαδίκτυο με την επαγγελματική της ζωή, αφού βιοπορίζεται ως sugar baby και μάλιστα έχει γράψει βιβλίο για αυτό, ενώ ταυτόχρονα πληρώνεται για να παρέχει μαθήματα σε άλλες γυναίκες, ώστε να αναζητήσουν sugar daddy.

Η 42χρονη Destar Dimtsu Menen από το Γιοχάνεσμπουργκ είναι γνωστή με το όνομα DD Menen και σε σειρά βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok, εξηγεί γιατί ακολουθεί αυτό τον τρόπο ζωής.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk όλα ξεκίνησαν για την Destar σε ηλικία 37 ετών, χάνοντας την δουλειά της. «Απολύθηκα και τότε αποφάσισα το εξής. Δυσκολευόμουν πραγματικά εκείνη τη στιγμή, μόλις έχασα τη δουλειά μου και αποφάσισα να μην βγαίνω με τύπος που δεν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπίτι και αυτοκίνητο, ενώ έγραψε το δικό της βιβλίο, με το οποίο δίνει συμβουλές σε γυναίκες για να βρουν σπόνσορα, όπως υποστηρίζει.



Βεβαιωθείτε για τον άντρα που θα έχετε δίπλα σας. «Στόχος δεν είναι απλά να σας αγοράσει ένα σπίτι, αλλά να το γράψει στο όνομα σας. Να σας δώσει όσα χρήματα χρειάζεστε για να ανοίξετε δική σας επιχείρηση ή να τελειώσετε τις σπουδές σας», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, παραδίδει διαδικτυακά μαθήματα έναντι 200 δολαρίων για να γίνει μια γυναίκα sugar baby, ενώ αναφέρει για τους επικριτές της: «Δέχεστε να ξυπνάτε δίπλα σε μια γυναίκα που θα σας πληρώνει, όταν όμως εκείνη το κάνει σε εσάς, έχετε ξαφνικά πρόβλημα;».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλύψει πόσα κερδίζει από τον πολυτελή τρόπο ζωή της, ενώ έχει γίνει συχνός «στόχος» φεμινιστικών οργανώσεων, που αναφέρουν ότι «εργαλειοποιεί το σώμα της και στην πραγματικότητα υπηρετεί αυτό με το οποίο διαφωνεί εξαρχής».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...