Άγριο κράξιμο στον Στάθης Σχίζας: Τον κατηγορούν ότι δεν έδωσε το έπαθλο του Survivor σε παιδιά με καρκίνο - celebs.gr

Breaking

Άγριο κράξιμο στον Στάθης Σχίζας: Τον κατηγορούν ότι δεν έδωσε το έπαθλο του Survivor σε παιδιά με καρκίνο

featured image
Ο Στάθης Σχίζας μέσω ανάρτησης στα social media απάντησε στις κατηγορίες που δέχτηκε ότι δεν έδωσε τα χρήματα που κέρδισε ως έπαθλο στο Survivor σε παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος μέσω story στο Instagram απάντησε και σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει λάβει κάποιο ποσό, οπότε για αυτό τον λόγο δεν έχει γίνει ακόμη, κάποια σχετική κατάθεση.

Παράλληλα, τόνισε προς τους «δικαστές» τους -όπως ανέφερε ότι «δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου για προσωπική μας προβολή».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του:«Είχα πει πως δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να δικαιολογηθώ για κάτι. Αλλά κάποια μηνύματα από κάποιους πονηρούς του καναπέ δεν μπορούν να με αφήσουν αδρανή. (Μάλλον πονάνε ακόμη). Τα χρήματα που είχα πει θα δώσω στα παιδάκια με καρκίνο από το έπαθλο, όπως ξέρετε, αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε, δεν έχουν παρθεί ακόμα. Το αν βοηθάω με τον τρόπο μου ή έχω βοηθήσει στο παρελθόν με διαφορετική σημασία της λέξεως, βοήθεια είναι δικό μου θέμα και των ανθρώπων που το εισέπραξαν. Αυτό μου αρκεί.

Η πραγματική βοήθεια ξέρετε κύριοι δικαστές, αρκετές φορές γίνεται αθόρυβα από σεβασμό στους ανθρώπους. Δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου για προσωπική μας προβολή. Αλλά ψιλά γράμματα για τοξικούς ανθρώπους και κατευθυνόμενους. Ασχοληθείτε με τη γυναίκα σας, τον άντρας σας, το παιδί σας και περάστε ωραία. Αλλά μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους σας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...