Σε σοκ ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση της 22χρονης στο Μαρούσι – Η 17χρονη της πολτοποίησε το κεφάλι - celebs.gr

Breaking

Σε σοκ ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση της 22χρονης στο Μαρούσι – Η 17χρονη της πολτοποίησε το κεφάλι

featured image


Σοκάρουν τα ευρήματα απο την ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας απο την 17χρονη κόρη του καρδιολόγου στο Μαρούσι.

Η «άγουρη» δολοφόνος, χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για ανοίξει και να «λιώσει» το κεφάλι της φίλης της και στη συνέχεια, πιθανότατα, όχι με ένα αλλά με δυο μαχαίρια, την κατακρεούργησε με περισσότερα απο 40 «καρφώματα» στο πρόσωπο και τον λαιμό! Μάλιστα, απο την άγρια επίθεση, σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθώς της κόπηκε ο τένοντας και χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.











[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε το σκηνικό του θανάτου που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν η κόρη του γνωστού καρδιολόγου της περιοχής, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα οργής, αποφάσισε να «πάρει» με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή της φίλης της γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη φόνισσα πήρε ένα μπουκάλι, χτύπησε με μανία το κεφάλι της 23χρονης φοιτήτριας Γερμανικής Φιλολογίας και αφού της το άνοιξε, οι πληροφορίες λένε ότι ήταν τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που το πολτοποίησε, πήρε -πιθανότατα- δυο μαχαίρια και άρχισε να την κατακρεουργεί, καρφώνοντας την ανελέητα, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Η δράστιδα, συνοδευόμενη απο τον γνωστό ποινικολόγο κ. Ανδρέα Θεοδωροπουλο, μετήχθη χθες το απόγευμα απο τον 8ο όροφο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που κρατείται στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η οικογένεια της 17χρονης, δια μέσου του συνηγόρου της διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή κ. Δημητρη Γαλεντέρη. Ο δικηγόρος εξερχόμενος των δικαστηρίων έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους».
[/expander_maker]





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...