Σήμερα είναι στην ηλικία της Ντένης Μαρκορά: Η Μαρούσκα τα άφησε όλα πίσω, αφοσιώθηκε στον Θεό και δεν αναγνωρίζεται - celebs.gr

Breaking

Σήμερα είναι στην ηλικία της Ντένης Μαρκορά: Η Μαρούσκα τα άφησε όλα πίσω, αφοσιώθηκε στον Θεό και δεν αναγνωρίζεται

featured image


Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου υποδύθηκε την Μαρούσκα στους «Δύο Ξένους» του Mega. Πρόκειται για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς δεύτερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση.

Η Ρωσίδα οικιακή βοηθός της Ντένης Μαρκορά κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό κυρίως με τον τρόπο που κατάφερνε να συνεννοείται μαζί της. Η αριστοκράτισσα μητέρα του Κωνσταντίνου Μαρκορά δε μιλούσε ρωσικά και η Μαρούσκα δε μιλούσε ελληνικά.

Κάπως έτσι, οι σκηνές τους στη σειρά και οι ατάκες τους άφησαν εποχή.

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου, πέρα από τον ρόλο της στη σειρά «Δύο Ξένοι», έχει συμμετέχει σε διάφορες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, όπως: Δέκα Μικροί Μήτσοι, Οι Μεν Και Οι Δεν, Ντόλτσε Βίτα, Εκείνες κι εγώ, Εμείς κι Εμείς, Ασυνήθεις ύποπτοι, Καραμπόλα, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Παππούδες εν δράσει ΕΤ1, Κόκκινος Κύκλος.

Σήμερα, 23 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Mega “Δύο Ξένοι”, η Καλλιόπη Ταχτσόγλου έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στον θεό και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες.



Πλέον είναι 62 ετών και η τελευταία φωτογραφία της είναι από το 2017 όταν είχε πάρει μέρος σε μία διάλεξη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...