“Σφάχτηκαν” on air Γιώργος Λιάγκας – Άρια Καλύβα: «Δεν στο επιτρέπω αυτό, είναι η δεύτερη φορά που μου το λες» - celebs.gr

Breaking

“Σφάχτηκαν” on air Γιώργος Λιάγκας – Άρια Καλύβα: «Δεν στο επιτρέπω αυτό, είναι η δεύτερη φορά που μου το λες»

featured image


Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα “σφάχτηκαν” στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό“, χθες, Παρασκευή, με τον παρουσιαστή να λέει πως αυτός διευθύνει την εκπομπή και μπορεί να βάζει όρους.

Ο λόγος της διαφωνίας των Γιώργου Λιάγκα και Άριας Καλύβα

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής και η αστυνομική συντάκτρια λογομάχησαν σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της κουβέντας με αστυνομικό – πρώην φιλοξενούμενο σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Όπως υπογράμμισε η αστυνομική συντάκτρια απευθυνόμενη στον καλεσμένο «επειδή είστε και αστυνομικός, δεν θα έπρεπε να διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις; Είστε και αστυνομικός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος ο ρόλος σας. Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε γιατί είστε και αστυνομικός και πρέπει να ελέγχετε τον εκνευρισμό σας», με τον παρουσιαστή να επισημαίνει “εγώ διευθύνω την εκπομπή”.

Ο έντονος διάλογος που είχαν Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα στο Πρωινό

Γιώργος: Άρια σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θα κρίνουμε τον άνθρωπο. Σε παρακαλώ πάρα πολύ μην το κάνεις.[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Άρια: Δεν επιτρέπεται.

Γιώργος: Σε παρακαλώ στο είπα και προχθές. Ο καθένας που βγαίνει στην τηλεόραση αισθάνεται κάπως.

Άρια: Να μην διατυπώσω την απορία μου; Γιώργο είναι η δεύτερη φορά που μου το λες αυτό το πράγμα και σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν στο επιτρέπω.

Γιώργος: Είναι δικαίωμά του να φέρεται όπως φέρεται ο άνθρωπος.

Άρια: Κι εμένα είναι δικαίωμά μου να ρωτάω.

Γιώργος: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή διευθύνω αυτή την εκπομπή δεν θέλω να φέρνουμε σε δυσάρεστη θέση κανέναν άνθρωπο.

Άρια: Σε παρακαλώ πολύ να μη με διακόπτεις.

Γιώργος: Εγώ σε παρακαλώ.

[/expander_maker]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...