Σοφιάνα από το Survivor: «Θέλουν να μου βάζουν λεφτά σε λογαριασμό για να τους στέλνω τις πατούσες μου» - celebs.gr

Breaking

Σοφιάνα από το Survivor: «Θέλουν να μου βάζουν λεφτά σε λογαριασμό για να τους στέλνω τις πατούσες μου»

featured image


Πιπεράτες αποκαλύψεις από την Σοφιάνα Αβραμάκη που είχε ξεχωρίσει στο περυσινό Survivor.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» στον ΣΚΑΪ. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στον All Star κύκλο τoυ ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξεκαθάρισε και όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση για το Survivor. Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που έχει πάει και δεν του περνάει από το μυαλό. Θα ήθελα να πάω, εννοείται» παραδέχεται η Σοφιάνα Αβραμάκη, ενώ όσον αφορά το οικονομικό σκέλος απαντά: «Άκουσα για παίκτες που και ζήτησαν και εν τέλει συμφώνησαν για περισσότερα χρήματα από τις 5.000 που παίρναμε εμείς. Θα πέσουν κορμιά αν αποκαλυφθούν διαφορετικά ποσά στην πορεία του παιχνιδιού».Για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται από τα social media αναφέρει: «Μου στέλνουν να μου δώσουν χρήματα για να κάνουμε κάτι σεξουαλικό ή να τους στείλω τις πατούσες μου και να μου βάλουν λεφτά σε λογαριασμό».

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης η Σοφιάνα αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δεν έχω καν επαφή με τον άνθρωπο. Του έχουν χρεώσει σχέσεις με δυο-τρεις κοπέλες του χώρου. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίος άντρας» δηλώνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...