Την χώρισε επειδή πάει στο Survivor: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα, χώρισαν ξανά με τον σύντροφό της - celebs.gr

Breaking

Την χώρισε επειδή πάει στο Survivor: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα, χώρισαν ξανά με τον σύντροφό της

featured image


Χωριστοί δρόμοι και πάλι για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, με το Survivor All Star να αποτελεί το «αγκάθι» στη σχέση τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης με τη σχέση τους, η οποία έχει περάσει πολλά on-offs, ενώ και τώρα φαίνεται πως περνούν και πάλι μια δύσκολη περίοδο.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός να απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια από τις βραδινές εξόδους τους, ωστόσο, φαίνεται πως ήρθε ξανά η ρήξη στη σχέση τους.Κατερίνα Δαλάκα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» και του Νίκου Γεωργιάδη, η νικήτρια του Survivor και ο γνωστός επιχειρηματίας δεν είναι πλέον μαζί.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στον Παναμά, μια μέρα πριν όμως, το εισιτήριο ακυρώθηκε και η Κατερίνα Δαλάκα δεν ταξίδεψε με τον αγαπημένο της, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως ο επιχειρηματίας έχει δείξει ανοιχτά την αρνητική άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή της συντρόφου του στο Survivor All Star.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...