Επική γκάφα από 21χρονη – Μπέρδεψε τον τοίχο με την πόρτα τουαλέτας και δεν μπορούσε να βγει! (video) - celebs.gr

Breaking

Επική γκάφα από 21χρονη – Μπέρδεψε τον τοίχο με την πόρτα τουαλέτας και δεν μπορούσε να βγει! (video)

featured image


Μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτησή της και το βίντεο της 21χρονης CEO δεν άργησε να γίνει viral για την γκάφα της στο TikTok.

«Αν νιώσετε ηλίθιοι, δείτε με να προσπαθώ να βγω από την τουαλέτα από έναν τοίχο», ήταν το σχόλιο της 21χρονης CEO Giorgia από το Newcastle. Η γκάφα της φυσικά δεν άργησε να γίνει viral, αφού νόμιζε ότι είχε «παγιδεύτηκε» στην τουαλέτα της παμπ που διασκέδαζε.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok φαίνεται να σπρώχνει τον τοίχο της τουαλέτας, θεωρώντας πως ήταν η πόρτα της εξόδου. Δεν πτοήθηκε όμως από την γκάφα της και ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Είχε μπερδέψει τον τοίχο με την πόρτα της εξόδου.

Η 21χρονη στάθηκε στην αστεία πλευρά και αυτοσαρκάστηκε, αποκαλώντας τον εαυτό της «CEO της ηλιθιότητας». «Εντάξει δεν μπορώ να βγω από αυτό το μπάνιο», σημειώνει λίγο πριν αφήσει κάτω το κινητό της και αρχίσει να σπρώχνει τον τοίχο.



Η viral γκάφα και ο αυτοσαρκασμός

Η νεαρή κατέγραφε το βίντεο για να το στείλει στον σύντροφό της. Αποφάσισε τελικά να το μοιραστεί στον λογαριασμό της. Η γκάφα της δεν άργησε να γίνει viral, με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...