Συγκινεί ο σύζυγος της 27χρονης που ακρωτηριάστηκε από μηχανή κιμά- «Θα τα καταφέρουμε» - celebs.gr

Breaking

Συγκινεί ο σύζυγος της 27χρονης που ακρωτηριάστηκε από μηχανή κιμά- «Θα τα καταφέρουμε»

featured image


Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Μια νέα κοπέλα, εργαζόμενη σε κρεοπωλείο, εγκλώβισε το δεξί χέρι της στη μηχανή του κιμά, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό. «Θα τα καταφέρουμε» λέει, με δύναμη ψυχής, ο σύζυγός της.

«Eγώ ήμουν στη δουλειά και με πήρανε και πήγα εκεί κι ήτανε στη μηχανή μέσα η χέρα της. Κόψανε τη μηχανή, αλλά δεν μπορούσανε να βγάλουνε τη χέρα και πήρανε τη μηχανή στο νοσοκομείο. Έχει ακρωτηριαστεί το χέρι της, το έχει χάσει, αυτό μου είπαν οι γιατροί επειδή δεν μ’ αφήνουνε να μπω μέσα» ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο σύζυγος της 27χρονης, Μιχάλης Δασκαλάκης.

Χρόνια εργαζόμενη σε κρεοπωλείο, η 27χρονη κοπέλα δε θα μπορούσε να φανταστεί πώς ένα λάθος την ώρα του χειρισμού της κρεατομηχανής θα γινόταν εφιάλτης.



Ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΓΝΗ σημείωσε ότι έχει αποφευχθεί οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή κίνδυνος της ζωής της. «Φυσικά η ολοκλήρωση της φροντίδας της θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε με το μικρότερο βαθμό αναπηρίας , για αυτή την εξαιρετικά επώδυνη κατάσταση» είπε.
Βράχος στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος της κοπέλας. Στο σπίτι , τους περιμένουν τρία παιδάκια 11 , 8 και 2 ετών, όμως φτάνει που σώθηκε η Αναστασία του, αναφέρει.

«Εντάξει, καλά είναι , όπως το πάρει κανείς , ένα κομμάτι από το σώμα της έχει φύγει, εντάξει πώς να το πάρει; Εγώ δε φοβάμαι. Μπορώ εγώ να τα κάνω όλα, θα ζοριστούμε λίγο, αλλά εντάξει θα περάσει. Εμείς είμαστε με τη γυναίκα μου τώρα από 14 χρονών την έχω πάρει κι είμαι δα 30 χρόνων» είπε στο Star ο σύζυγός της.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...