Αδαμαντίδης: «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί αν τα έβλεπε αυτά…» - celebs.gr

Breaking

Αδαμαντίδης: «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί αν τα έβλεπε αυτά…»

featured image


Την πρώτη του τηλεοπτική δήλωση έκανε σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος αφού έχει συλληφθεί αρκετές φορές σε παράνομες χαρτοπαιχτικές λέσχες, κατηγορήθηκε από την σύντροφό του για ξυλοδαρμό, είδε πρόσφατα το όνομά του να εμπλέκεται σε οργανωμένο κύκλωμα ναρκωτικών.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο κύκλωμα που έκανε delivery κοκαΐνης σε όλη την Αττική και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου τον κ. Κούγια να κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί το όνομά μου. Δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το κύκλωμα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι θα προχωρήσει σε αγωγές. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη μητέρα του, η οποία όπως είπε, ευτυχώς δεν ζει γιατί αν τα έβλεπε όλα αυτά, θα πέθαινε από στεναχώρια:



«Θα γίνουν αγωγές αυτή τη φορά διότι τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί. Κάνουν το παν με οποιονδήποτε τρόπο για να οικονομήσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά. Ευτυχώς που έχει ‘φύγει’ η μανούλα μου από τη ζωή γιατί αν τα έβλεπε όλα αυτά θα ‘έφευγε’ από αυτή την αιτία» ανέφερε ο Θέμης  Αδαμαντίδης.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει ότι η είδηση είναι ψευδής και ότι δεν έχει σχέση κουμπαριάς με τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος. Όπως αναφέρει ο Κούγιας, στη δικογραφία υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του Αδαμαντίδη με κάποιο φερόμενο μέλος του κυκλώματος, ο οποίος είναι πιθανότατα θαυμαστής του και όχι κουμπάρος του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...