Φρίκη στο Ηράκλειο – Εκδικήθηκε την πρώην του με πριβέ βίντεο και φωτογραφίες της - celebs.gr

Breaking

Φρίκη στο Ηράκλειο – Εκδικήθηκε την πρώην του με πριβέ βίντεο και φωτογραφίες της

featured image


Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου κάθισε ένας 25χρονος, κατηγορούμενος για revenge porn σε βάρος της πρώην συντρόφου του στο Ηράκλειο, η οποία αναγκάστηκε να καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν διαπίστωσε ότι κάποιος την διέσυρε στο διαδίκτυο αναρτώντας προσωπικές της φωτογραφίες και βίντεο.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Νοέμβριο του 2018 και στις 15 Δεκεμβρίου εστάλησαν κάποιες φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου στα κινητά συγγενικών προσώπων της κοπέλας, ανάμεσά τους και στη μητέρα της, ενώ στις 25 Ιανουαρίου του 2019 επικοινώνησε μαζί της μία ξαδέρφη της, η οποία την ενημέρωσε, ότι είχε αναρτηθεί σε διαδικτυακό τοίχο στιγμιότυπο από βίντεο ερωτικού περιεχομένου με «πρωταγωνίστρια» εκείνη. Για την υπόθεση παραπέμφθηκε τελικά στο εδώλιο ο πρώην σύντροφος της, ο οποίος είναι επίσης 25 ετών.



Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, αρνείται ότι διακίνησε το επίμαχο υλικό, ενώ υποστήριξε στο δικαστήριο, ότι η καταγραφή των ερωτικών σκηνών έγινε με την συναίνεση της κοπέλας. Στην κατάθεση της η 25χρονη, η οποία ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δε γνώριζε τα περί καταγραφής, ενώ φέρεται να είπε, ότι μετά τον χωρισμό ο πρώην σύντροφος της την κάλεσε να τον βοηθήσει σε μία ποινική υπόθεση, στην οποία είχε εμπλακεί, εκείνη ωστόσο αρνήθηκε, καθώς δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα άρχισαν τα περίεργα μηνύματα μέσω ψεύτικων προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τελικά, το Τριμελες Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε ένοχο για δύο κατηγορίες τον 25χρονο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ελπίζοντας ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα απαλλαχθεί.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...