Κλειστά σχολεία: Η απόφαση Πατούλη για την Αττική - celebs.gr

Breaking

Κλειστά σχολεία: Η απόφαση Πατούλη για την Αττική

featured image


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη με θέμα την λειτουργία των σχολείων στην Αττική για αύριο, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Ο ίδιος ο κ. Πατούλης μιλώντας στην ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία αύριο και να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματά τους οι μαθητές, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να υποχωρήσει τις επόμενες ώρες, επομένως δεν υπάρχει λόγος αναστολής της λειτουργίας των σχολείων. Νωρίτερα δόθηκε εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στο Λεκανοπέδιο. «Θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε την δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης αλλά και της ασφάλειας, επ αφορμής της εξέλιξης του φαινομένου σε διάφορα σημεία» είχε δηλώσει ο κ. Πατούλης.

Σημειώνεται ότι κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε Ρόδο και Ζάκυνθο, με τους μαθητές να παρακολουθούν το μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...