"Ξέφυγε" η Τζούλια Αλεξανδράτου - Ανακοίνωση για τη γέννα του παιδιού της - Ποιος είναι ο πατέρας - celebs.gr

Breaking

"Ξέφυγε" η Τζούλια Αλεξανδράτου - Ανακοίνωση για τη γέννα του παιδιού της - Ποιος είναι ο πατέρας

featured image


Το μοντέλο που ζει στο εξωτερικό πλέον και ετοιμάζεται πολύ σύντομα να γεννήσει, ετοιμάζεται να κάνει που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα.

Επιχειρηματικό μυαλό η Τζούλια Αλεξανδράτου, κερδίζει αρκετά χρήματα μέσα από το only fans.

Η διάσημη ξανθιά που έχει σταματήσει τις ερωτικές ταινίες, έχει βρει αλλού διέξοδο να κερδίζει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα απο το γυμvό της σώμα!

Το only fans είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα με συνδρομή, όπου ο follower πληρώνει για να βλέπει το περιεχόμενο που δημοσιεύει το πρόσωπο που λαμβάνει τα χρήματα, εν προκειμένω η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία έχει δημοσιεύσει αμέτρητα βίντεο με την εγκυμοσύνη της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα!Σε ερώτηση follower για το αν θα δείξει και τη γέννα του παιδιού της μέσα από το only fans η Τζούλια η οποία μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές δηλώσεις το σκέφτηκε και απάντησε: «Γιατί όχι να γεννήσω στο σπίτι και να το δείξω live»!

Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό αφού σε κάθε περίπτωση όταν μία γυναίκα φτάσει στο τέλος της εγκυμοσύνης και είναι έτοιμη να γεννήσει, το μείζον θέμα είναι να γεννηθεί το παιδί με ασφάλεια. Την ίδια ασφάλεια θα πρέπει να έχει και να αισθάνεται και η μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί, φροντίζοντας ώστε να είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επιπλοκή.

Πηγή: koolnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...