Μαρίνα Πατούλη: Δηλώσεις «φωτιά» για τον Γρηγόρη Λέοντα – «Έμαθα προς έκπληξή μου ότι…» - celebs.gr

Breaking

Μαρίνα Πατούλη: Δηλώσεις «φωτιά» για τον Γρηγόρη Λέοντα – «Έμαθα προς έκπληξή μου ότι…»

featured image


Η Μαρίνα Πατούλη εκτός από ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, εδώ και πολλά χρόνια μαζί με την ιδιότητά της ως φιλόλογος ασχολείται και με τα κοινά, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό στις εκλογές 2023 θα κατέβει ως υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η ίδια έχει κοινό στην περιοχή, καθώς διδάσκει σε σχολεία της πόλης, έχει φίλους και γενικότερα πάντα έδινε «το παρών» σε ό,τι είχε να κάνει με τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.

Όσο μεγάλη απήχηση και αν έχει, η είδηση πως ο Γρηγόρης Λέων παραιτείται από το Δήμο Αθηναίων και βάζει και εκείνος με τη σειρά του υποψηφιότητα στον ίδιο Δήμο, δημιουργεί στη Μαρίνα Πατούλη μια ανασφάλεια.Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα μέσα από δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα, η κ. Πατούλη αναφέρθηκε γεμάτη άνεση στον της αντίπαλό της.

Οι δηλώσεις για τον Γρηγόρη Λέων

«Είναι μία απόφαση που πάρθηκε διαχρονικά. Εγώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες. Στο όραμα και στην εκπόνιση του σχεδιασμού, που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου, εντάσσεται πάνω απ’ όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων και ενός Δήμου που να είναι φιλικές στα άτομα με κινητικές δυσκολίες» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...