«Θέλω η κόρη μου να είναι περήφανη για μένα» – Νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή. - celebs.gr

Breaking

«Θέλω η κόρη μου να είναι περήφανη για μένα» – Νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή.

featured image


Παρότι η έλλειψη του παιδιού της είναι το μεγαλύτερο ψυχικό βασανιστήριο, η Εύα Καϊλή υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει μία πράξη που δεν έχει κάνει.

Θα συνεχίσει, όπως λέει στο Μega, να αγωνίζεται για να κάνει την κόρη της περήφανη. «Το παιδί μου, μου δίνει δύναμη να πολεμήσω για την αθωότητά μου, θέλω να είναι περήφανη για μένα όταν μεγαλώσει».

Υπενθυμίζεται πως η Εύα Καϊλή πήρε και πάλι τον δρόμο για το κελί. Από χθες βρίσκεται πίσω στις φυλακές του Χάρεν, απομονωμένη, σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα. Μέλημα των Βέλγων είναι να μην διαρρεύσει, μέσω τρίτων, καμία πληροφορία και κανένα μήνυμα στον κύκλο Παντσέρι.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έδωσε τη μάχη στο δικαστικό συμβούλιο για να αφεθεί ελεύθερη. Όπως λέει ο δικηγόρος της δεν προσπάθησε να συγκινήσει, προσπάθησε να πείσει. «Πήρε τον λόγο για 10 λεπτά, δήλωσε αθώα και ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στο παιδί της με περιοριστικούς όρους».Ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία αποφάσισε να παραταθεί η προσωρινή της κράτηση για έναν ακόμα μήνα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, αυτήν τη φορά, η Εύα Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής, φοβούνται ωστόσο ότι ενδέχεται να αλλοιωθούν στοιχεία χρήσιμα για την έρευνα.

Ο συνήγορος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού επανήλθε στο θέμα των «βασανιστηρίων» δείχνοντας ως υπαίτιο τον ανακριτή Μισέλ Κλεζ. Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, η Εύα Καϊλή κλονίστηκε όταν έλεγε στη γυναίκα δικαστή τα βάσανα που βίωσε στο κελί της αστυνομίας. Επί 16 ολόκληρες ώρες, καταγγέλλει, ότι έμεινε στο αστυνομικό τμήμα σε απομόνωση, μέσα στο κρύο, χωρίς παλτό και χωρίς θέρμανση.

«Ίσως η εξέλιξη αυτή με την απομόνωσή της σε αστυνομικό τμήμα είναι πάρα πολύ σπάνια. Δηλαδή ο ανακριτής μέσω της εισαγγελίας, ζήτησε να φύγει από τις φυλακές και να κρατηθεί σε αστυνομικό τμήμα, προδήλως για να μην έχει επικοινωνία».

Σημειώνεται πως η πλευρά Καϊλή δε θα ασκήσει έφεση στην απόφαση των Βέλγων δικαστών, ενώ η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα μπορεί να αιτηθεί εκ νέου την αποφυλάκισή της σε έναν μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...