Free Top G - 100 πιτσιρικάδες μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα σε... συγκέντρωση για τον Andrew Tate (vid) - celebs.gr

Breaking

Free Top G - 100 πιτσιρικάδες μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα σε... συγκέντρωση για τον Andrew Tate (vid)

featured image


Αρκετοί πιτσιρικάδες μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα προκειμένου να διαδηλώσουν για τον αμφιλεγόμενο Andrew Tate.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος χθες στο κέντρο της Αθήνας, με δεκάδες παιδιά να μαζεύονται για να διαδηλώσουν για τον Andrew Tate.

Όλα ξεκίνησαν με ένα κάλεσμα της διαδικτυακής περσόνας, εν ονόματι «Ακαδημία Προέδρου». Ο ίδος υποστηρίζει πως είναι πολύ καλός φίλος του Andrew Tate, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Ρουμανίας, μετά την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται για εμπορία ανθρώπων και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Έτσι εχθές (15/01) είχε κανονίσει να συναντηθεί με τους «υποστηρικτές» του στο Σύνταγμα. Η ώρα συνάντησης είχε τεθεί για τις 18:00 και αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς. Από το πουθενά κατά την διάρκεια της ημέρας μαζεύονταν δεκάδες πιστιρικάδες για να δουν από κοντά τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

@academia_proedrou

Απίστευτοοοοο 🎉🎉🎉

♬ πρωτότυπος ήχος – Ακαδημία Προέδρου



Η Ερμού κατακλύστηκε με αρκετούς νέους, με τους περαστικούς πραγματικά να απορούν. Ξαφνικά αυτή συνάντηση άλλαξε τροπή και θεματική, καθώς οι νέοι άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα υπεράσπισης για τον Andrew Tate και να ζητούν την αποφυλάκιση του. Ορισμένοι μάλιστα κρατούσαν και φωτογραφίες του Tate.

@academia_proedrou

Η σημερινή νεολαία είναι η ελπίδα του αύριο 🎉🎉

♬ πρωτότυπος ήχος – Ακαδημία Προέδρου

Το βασικό σύνθημα των νέων ήταν: «Free Top G». Βέβαια είναι σημαντικό να τονιστεί πως όλη αυτή η κίνηση θεωρείται ως ένα τρολάρισμα και οι νεαροί είχαν διάθεση για πλάκα ή μήπως όχι.

 

 

@academia_proedrouInstagram: president.greek κάντε με φολο γιατί πέφτουμε

♬ Gladiator – The Battle – Theme – Geek Music





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...