Χαμός στο Instagram με την Μαρια Σπυρακη και την φωτογραφια που ανέβασε πρωτοχρονιάτικα - celebs.gr

Breaking

Χαμός στο Instagram με την Μαρια Σπυρακη και την φωτογραφια που ανέβασε πρωτοχρονιάτικα

featured image


Χαμός στα social media που προκλήθηκε απο μια ανάρτηση της Μαριας Σπυρακη που ανέβασε στο Instagram και την δείχνει να απολαμβάνει την εικόνα με ύφος Σκρουτζ Μακ Ντακ στα κόμικς το φλουρί της βασιλόπιτας.

6FB061A8 A259 485A B342 E74647F15EEE

Κάποια απο τα σχόλια στο διαδίκτυο:



Εκνευρισμός στην Θεσσαλονίκη για τη Μαρία Σπυράκη

Την μεγάλη αντεπίθεση φαίνεται ότι ετοιμάζει Μαρία Σπυράκη το 2023, προκειμένου να επιβάλει την υποψηφιότητα της στο Μαξίμου κάνοντας μάλιστα και επίδειξη δύναμης.

Η επιμονή της αλλά ακόμα και η συγκέντρωση που έκανε λίγες ώρες μετά την αναστολή της υποψηφιότητας της, έχουν εκνευρίσει αφάνταστα βουλευτές, στελέχη και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι στην Βόρειο Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τις απώλειες – σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας – να φτάνουν έως και το 15%!

Τα στελέχη της παράταξης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως εάν σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους βορειοελλαδίτες προστεθεί και η προκλητική – κατά πολλούς – κάθοδος της Μαρίας Σπυράκη παρά την ρωγμή που προκάλεσε στην Ελλάδα μετά την έρευνα της OLAF σε βάρος της, οι συνέπειες θα είναι τραγικές. Όχι για τη Μαρία Σπυράκη, αλλά για τη Νέα Δημοκρατία.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...