Χαμός στο Survivor: Η στιγμή που Μάριος και Καρολίνα φιλιούνται στο στόμα, δεν είδαν την κάμερα και πιάστηκαν στα πράσα - celebs.gr

Breaking

Χαμός στο Survivor: Η στιγμή που Μάριος και Καρολίνα φιλιούνται στο στόμα, δεν είδαν την κάμερα και πιάστηκαν στα πράσα

featured image


To Survivor All Star συγκεντρώνει την προτίμηση των τηλεθεατών, όχι μόνο για τις μάχες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και για τα τρυφερά ραντεβού του Μάριου Πρίαμου με συμπαίκτριά του.

Στο αυριανό επεισόδιο, Κυριακή, θα μάθουμε τι συμβαίνει ανάμεσα στον παίκτη της κόκκινης ομάδας και την παίκτρια της μπλε, με την Καρολίνα Καλύβα.

Νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star

Όπως φαίνεται στο trailer, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, Μάριος και Καρολίνα συναντιούνται κρυφά σε μια καλύβα μέσα στο δάσος, με την κάμερα να τους πιάνει επ’ αυτοφώρω.



Ορισμένοι παίκτες απορούν που χάνονται μέσα στην ζούγκλα και ξαφνικά ένα μακρινό πλάνο που οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Ο Σπύρος Μαρτίκας γίνεται έξαλλος κι αναφέρει “δεν πεινάμε τσάμπα εδώ κι ούτε άλλο παιχνίδι ερωτικού περιεχομένου παίζουμε”.

Ο Γιώργος Λιανός κάνει αυστηρή προειδοποίηση για τους κανόνες του παιχνιδιού, αφήνοντας ερωτηματικά για τι θα γίνει σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι τέτοιο και η Καρολίνα υπογραμμίζει ότι έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο.

Στο ίδιο επεισόδιο του Survivor All Star, θα μπουν τρεις νέοι παίκτες, που θα μοιραστούν στις δυο ομάδες και θα ανακατέψουν ξανά την τράπουλα στον Άγιο Δομίνικο.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...