Τρομακτικές εικόνες σε παμπ: Έπαιξαν ξύλο με στέκες και μπάλες από μπιλιάρδο (vid) - celebs.gr

Breaking

Τρομακτικές εικόνες σε παμπ: Έπαιξαν ξύλο με στέκες και μπάλες από μπιλιάρδο (vid)

featured image


Το βίντεο, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, απεικονίζει την στιγμή που διαμάζη σε παμπ βγήκε εκτός ελέγχου. Χρησιμοποίησαν μπάλες και στέκες από μπιλιάρδο.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από παμπ στην Αγγλία. Ο καβγάς διαδραματίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2022 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μόλις χθες (15/01).

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας άνδρας με μαύρο καπέλο και μια γκρι ζακέτα παίρνει μια μπάλα από το μπιλιάρδο και την πετάει στον άνδρα, με τον οποίο είχε αρχίσει ο διαπληκτισμός. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η μπάλα δεν βρήκε στόχο.Η κίνηση αυτή όμως άνοιξε τον «ασκό του αιόλου». Η τροπή του καβγά άλλαξε δραστικά και οι σκηνές που ακολούθησαν είναι τρομακτικές. Ένας άντρας παίρνει την στέκα και βαράει ,τον τύπο που πέταξε την μπάλα, στο πρόσωπο. Το χτύπημα ήταν τόσο σκληρό που ο άνδρας έπεσε αναίσθητος.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ένας άλλος άντρας πετάει ένα ποτήρι μπύρας πάνω του, ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις. Μετά από αυτό ακολούθησε το χάος. Και άλλοι θαμώνες ενεπλάκησαν στον καβγά, με τους πιο ήρεμους, να προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους.

Στα χέρια της αστυνομίας έχει καταφτάσει το υλικό που καταγράφηκε σε κάμερες ασφαλείας και πραγματοποιούν έρευνα για να βρουν τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο.

Το υλικό δημοσιεύτηκε και στο Twitter, όπου αρκετοί σχολίασαν το γεγονός. Όπως πάντα υπήρχαν αυτοί που διακοδόμησαν αυτό το σοκαριστικό γεγονός. Χαρακτηριστικά κάποιος έγραψε: «Απίστευτο χτύπημα. Είναι δείγμα πολύ καλού παίκτη», αναφερόμενος στον άνδρα που βάρεσε με την στέκα τον άτυχο θαμώνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...