Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό Σακίρα-Πικέ: Αποκαλούσε «ψόφια μύγα» την Κλάρα Κία - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό Σακίρα-Πικέ: Αποκαλούσε «ψόφια μύγα» την Κλάρα Κία

featured image


Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον χωρισμό ανάμεσα στο Πικέ και την Σακίρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα η Κολομβιανή αποκαλούσε τη νέα σύντροφο του Πικέ, «ψόφια μύγα».

Συνεχίζεται η κόντρα και οι αποκαλύψεις σχετικά με τον χωρισμό της Σακίρα από τον Πικέ και τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία, με την οποία φέρεται να απάτησε την Κολομβιανή.

Τώρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η Σακίρα είχε βρει και παρατσούκλι για την Κλάρα Κία. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mitre Live», όπως αναφέρει η MARCA, η διάσημη τραγουδίστρια είχε μάθει ότι ο πρώην σύζυγός της την απατούσε.«Η Σακίρα έβλεπε την Κλάρα Κία ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos», σύμφωνα με την εκπομπή και η καλλιτέχνιδα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μαζί της. «Ήταν η απόλυτη έκπληξη. Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, γιατί την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε «μικρή ψόφια μύγα»».

Στην εκπομπή έγιναν κι άλλες αποκαλύψεις: «Η Κλάρα Κία ήταν ένα πρόσωπο που πέρασε απαρατήρητο. Η Σακίρα δεν είδε ποτέ τον κίνδυνο, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα μάλλον φυσιολογικό κορίτσι».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρομπέρτο Αντολίν, η Κλάρα Κία ήταν εκείνη που πίεσε τον Πικέ να δημοσιοποιήσει ότι ο γάμος του με τη Σακίρα είχε τελειώσει: «Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Σακίρα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου