«Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ, δεν έχω συγγένεια με τον Μητσοτάκη, μου έχει κάνει κακό αυτή η φήμη» - celebs.gr

Breaking

«Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ, δεν έχω συγγένεια με τον Μητσοτάκη, μου έχει κάνει κακό αυτή η φήμη»

featured image


Ο καλλιτέχνης ξεκαθαρίζει ξανά ότι δεν έχει καμία συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πως του έχει κάνει κακό αυτή η φήμη.

Κραυγή απόγνωσης και απελπισίας από τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων: «Θέλω να πεθάνω, για να λυτρωθώ. Δεν αξίζει τέτοια ζωή για κανέναν καλλιτέχνη με αυτή τη σύνταξη που παίρνουμε. Έχω φτάσει στα όριά μου. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος» λέει με ο σπουδαίος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στην espresso.

«Έπαιρνα σύνταξη του ΙΚΑ. Πλήρωνα κανονικά τα ένσημά μου για 40 ολόκληρα χρόνια. Η σύνταξη που μου είχαν βγάλει ήταν 600 ευρώ. Κάποια στιγμή η σύζυγος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουζάκη με παρότρυνε να πάω να καταθέσω τα χαρτιά μου για να παίρνω και την τιμητική σύνταξη που είχε θεσπίσει παλιότερα η Μελίνα. Ετσι και έγινε. Εγκρίθηκε η τιμητική σύνταξη, όμως βγήκε ένας νόμος επί υπουργείας Βενιζέλου που έλεγε «όποιος λαμβάνει τιμητική σύνταξη δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει σύνταξη του ΙΚΑ”. Και μου κόβουν τη σύνταξη του ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μείνω με τα 690 ευρώ της τιμητικής σύνταξης» είπε ο Τέρης Χρυσός στην Espresso. «Και δεν είναι μόνο αυτό: Το σπίτι των 55 τετραγωνικών όπου μένω το έχει προσημειώσει το ΙΚΑ, γιατί μετά μας ζητούσαν πίσω αναδρομικά τα χρήματα της εξτρά σύνταξης. Εγώ δεν είχα να τα δώσω, με αποτέλεσμα να προσημειωθεί το μοναδικό ακίνητο που είχα» λέει ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Τέρης Χρυσός μέσα σε έναν χρόνο κήδεψε και τα δύο πολυαγαπημένα του αδέλφια, με αποτέλεσμα να μείνει εντελώς μόνος στη ζωή. «Πριν από δύο χρόνια έκανα εγχείρηση καρδιάς, ενώ το περασμένο καλοκαίρι έπαθα πνευμονία, με αποτέλεσμα για δύο μήνες να είμαι στην Εντατική χωρίς να ξέρω αν θα ζήσω. Όσα χρήματα είχα μπορέσει να μαζέψω τα έδωσα για να γίνω καλά. Όταν είδα τις εξαγγελίες της σημερινής κυβέρνησης, ότι θα πάρω μια μικρή αύξηση 53 ευρώ, ένιωσα μια ανακούφιση ότι θα μπορώ να πηγαίνω λίγο πιο άνετα στο σούπερ μάρκετ. Προχθές, λοιπόν, πήγα να πάρω τη σύνταξή μου και διαπίστωσα ότι δεν μπήκε καμιά αύξηση. Είναι καθαρά εμπαιγμός και απανθρωπιά αυτό που βιώνουμε».«Περνάω πάρα πολύ δύσκολα. Σας τηλεφώνησα για να σας καταγγείλω το πρόβλημά μου, γιατί ύστερα από 60 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας αδυνατώ να ζήσω με αξιοπρέπεια. Με ανάγκασε το κράτος να φτάσω σε αυτή τη φωνή απελπισίας και να δημοσιοποιήσω το πρόβλημά μου γιατί στην ίδια μοίρα με μένα βρίσκονται και άλλοι καλλιτέχνες, όπως η αγαπημένη μου Αντζελα Ζήλεια» αναφέρει.

«Τηλεφώνησα σε οργανισμό για τα έξοδα της κηδείας μου»

«Στην άκρη δεν έχω κανένα κομπόδεμα. Οι καλλιτέχνες του ελαφρού τραγουδιού πληρωνόμασταν ελάχιστα. Ετσι, προκειμένου να μην ενοχλήσω κανέναν όταν θα φύγω από τη ζωή, αποφάσισα και απευθύνθηκα στον οργανισμό «Ερατώ” που διαχειρίζεται τα συγγενικά δικαιώματα των καλλιτεχνών. Τους είπα, λοιπόν, ότι στην περίπτωση θανάτου μου να αναλάβουν αυτοί τα έξοδα της κηδείας μου από τα πνευματικά δικαιώματα», συνεχίζει ο Τέρης Χρυσός.

«Το θέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μου έχει κάνει πολύ κακό»

Ο γνωστός τραγουδιστής Τέρης Χρυσός αναφέρεται στη συνέντευξή του και σε όλους όσοι διαδίδουν τη φημολογία πως είναι ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Το θέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μου έχει κάνει πολύ κακό. Πιστεύουν ότι έχω συγγένεια μαζί του. Είναι ένα μεγάλο ψέμα που το έβγαλε πριν χρόνια ο Τζίμης Πανούσης. Αυτό το θέμα με γονάτισε ως προσωπικότητα. Πιστεύουν ότι μου δίνει λεφτά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι δυνατόν να είμαι ο υποτιθέμενος πατέρας του Κυριάκου και να ζω σε σπίτι 55 τμ υποθηκευμένο; Αστεία πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...