Συγκινητικό μήνυμα του Ατζούν για τον σεισμό: «Σας αγαπώ όλους» - celebs.gr

Breaking

Συγκινητικό μήνυμα του Ατζούν για τον σεισμό: «Σας αγαπώ όλους»

featured image


Δημόσιο ευχαριστώ στην Ελλάδα για τη βοήθεια στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό έστειλε μέσω του Survivor All Star ο Ατζούν Ιλιτσαλί/

Η Τουρκία μετράει τις πληγές τις από τον φονικό σεισμό και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από το Survivor All Star. Ο Τούρκος παραγωγός ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τον ελληνικό λαό για την στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Καλησπέρα σας. Όπως όλοι γνωρίζετε, έγινε ένα καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στην χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής. Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξή τους. Μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από μία χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη κι εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα» ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.«Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς κι αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές στην Τουρκία. Τώρα όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτήν την στιγμή μαζί μας. Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες κι όπως είπαν οι Υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας.

Εκ μέρους μου και της χώρας μου θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους», έκλεισε το μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, ο Ατζούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...