«Σκάνδαλο» Εύας Καϊλή – «Μαφιόζος και προδότης ο Παντσέρι» - celebs.gr

Breaking

«Σκάνδαλο» Εύας Καϊλή – «Μαφιόζος και προδότης ο Παντσέρι»

featured image


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί κατά του πρώην ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντσέρι, μιλώντας για τη μη αποφυλάκισή της. Ο Σβεν Μαρί σημείωσε πως ο Παντσέρι είναι απλά ένας προδότης και – μετά τη συμφωνία για το Qatar Gate – λέει απλά αυτό που «θέλουν να ακούσουν».

Συγκεκριμένα, ο Σβεν Μαρί μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha σημείωσε για την Εύα Καϊλή και το σκάνδαλο Qatar Gate: «Τα λόγια του Παντσέρι από τη στιγμή που έγινε από “πρώην μαφιόζος, πληροφοριοδότης” θεωρούνται “λόγια από τον Θεό”. Προτού γίνει πληροφοριοδότης όλο όσα έλεγε θεωρούνταν ψέμματα».

«Τώρα λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή θεωρείται αξιόπιστος» είπε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.«Ο Παντσέρι δεν είναι πληροφοριοδότης, είναι ένας απλός προδότης, ο οποίος θέλει μόνο να σώσει τον εαυτό του, κατηγορώντας άλλους στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, ώστε εκείνος – ο οποίος είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης – να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο» συνέχισε ο Σβεν Μαρί.

Τέλος, σημείωσε πως η Εύα Καϊλή είναι πλέον τρόπαιο: «Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση, δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος, η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Αρέν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησης της στη φυλακή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...