Χοντρά ζόρια για τον Βέρτη με αμετάκλητη απόφαση – Το δικαστήριο δικαίωσε τον “μπροστινό” του - celebs.gr

Breaking

Χοντρά ζόρια για τον Βέρτη με αμετάκλητη απόφαση – Το δικαστήριο δικαίωσε τον “μπροστινό” του

featured image


Το Εφετείο Θεσσαλονίκης με την υπ’ αριθμόν 32/2023 αμετάκλητη απόφαση του και με το εξόχως εμπεριστατωμένο σκεπτικό της δικαίωσε οριστικά τον «μπροστινό» του Βέρτη. Και πλέον είναι δημόσιο έγγραφο και μπορούμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Βεβαίως αν ο ίδιος ο καλλιτέχνης ή κάποιος εκ των δικηγόρων του επιθυμεί να μεταφέρει την άποψή τους… σε ερώτηση για παράδειγμα “γιατί δεν προσέβαλε την απόφαση με αίτηση αναίρεσης;” έχουμε όλη την διάθεση να τους φιλοξενήσουμε.

Πάμε στο θέμα τώρα ανατρέχοντας στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι ο «μπροστινός» του Βέρτη από το καλοκαίρι του 2014 στο κέντρο διασκέδασης ΟΡΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη παλεύει με τα χρέη που του άφησε το κατά τα λοιπά “καλό παιδί” της Ελληνικής μουσικής.

Εγώ απο την άλλη ώς δημοσιογράφος και πατέρας ενός παιδιού πληρώνω τους φόρους μου κανονικά και έχω ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Κάποιοι άλλοι όχι ε; Θα μου πείτε τώρα γιατί το γράφω. Εξηγούμαι.



Το ύψος των χρεών από φόρους, ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων προς το Ελληνικό Δημόσιο  αγγίζει σήμερα τα 2.500.000 ευρώ !

Ο Α.Χ. προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε αμετάκλητα. Η εφέτης που επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση δικαιώνοντας τον Α.Χ. δεν παρασύρθηκε από τις ψευδείς καταθέσεις των μαρτύρων του Βέρτη και τους αστείους ισχυρισμούς του τραγουδιστή.

Τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία και οι μάρτυρες του Α.Χ. κατέρριψαν σαν σεισμό τα παραμύθια – όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος – του τραγουδιστή.

Φαίνεται ότι ο Βέρτης αντιλήφθηκε πλέον πως δεν μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια εξαπάτησης των δικαστικών και εισαγγελικών Αρχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφού χθες που ήταν η τελευταία μέρα για να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, δεν κατέθεσε αίτηση αναίρεσης και έτσι εναντίον του απόφαση κατέστη αμετάκλητη.

Αποδεικνύεται τελικά πως η ελληνική δικαιοσύνη δεν «παραμυθιάζεται» και δεν «προσκυνά» ούτε τα πομπώδη ονόματα ούτε τις πλούσιες υποσχέσεις. Καιρός λοιπόν να πληρώσει ο τραγουδιστής τους φόρους που έκλεψε, τον ΦΠΑ που δεν απέδωσε και τα χρήματα της ασφάλισης των εργαζομένων του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...