Ραγδαίες εξελίξεις! Την Πέμπτη το κρίσιμο ραντεβού Ατζούν με Ασημίνα-Δαλάκα - celebs.gr

Breaking

Ραγδαίες εξελίξεις! Την Πέμπτη το κρίσιμο ραντεβού Ατζούν με Ασημίνα-Δαλάκα

featured image


Η πολυαναμενόμενη έλευση του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Άγιο Δομίνικο θα κρίνει τις εξελίξεις για το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor All Star.

Αγωνία επικρατεί για το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor All Star, μετά την αποκάλυψη ότι οι δύο παίκτριες των Διάσημων πιάστηκαν με κινητό στο δάσος από τον Νίκο Μπάρτζη.

Τη λύση καλείται να δώσει ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος όπως έχει γνωστό θα μεταβεί ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο για να μιλήσει με τις δύο παίκτριες. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, το κρίσιμο ραντεβού του Τούρκου παραγωγών με τις δύο Διάσημες θα γίνει την Πέμπτη (9/2).



Ασημίνα και Κατερίνα εξακολουθούν να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο απομονωμένες. Δεν έχουν ανοίξει τα κινητά τους, ούτε έχουν επικοινωνία με τους συγγενείς τους. Σύμφωνα με την εκπομπή, η Ασημίνα επιμένει ότι δεν έκανε χρήση του κινητού.

Εδώ υπάρχει και μια εμπλοκή του local (που άνηκε το κινητό) η οποία θα διερευνηθεί περαιτέρω. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διευκρινιστεί η χρήση που έγινε στο κινητό, οι πιθανές κλήσεις στην Ελλάδα και αν υπήρξε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι δύο παίκτριες δεν βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο και δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει τι στάση θα κρατήσουν όταν μιλήσει με τον Ατζούν. Όπως επίσης, αν επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πως θα το δεχθούν οι υπόλοιποι παίκτες.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...