Κούγιας σε Λιάγκα: «Μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;» - celebs.gr

Breaking

Κούγιας σε Λιάγκα: «Μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;»

featured image


Αντιπαράθεση στον «αέρα» είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ακόμα μια τηλεοπτική διαμάχη είχαν Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Γίνεται μια μάχη από αυτούς που ένα χρόνο τώρα προκαταδίκασαν την κ. κατηγορουμένη και μεταξύ αυτών είστε κι εσείς και υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκνευρισμένος: «Τι είναι αυτά που λέτε; Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς προσωπικά έχετε βγει πολλές φορές εδώ. Τώρα θα φωνάξω. Λέω καθημερινά από πέρυσι ότι εύχομαι καμία μάνα να μην έχει σκοτώσει τα παιδιά της. Βγήκε και ο Λαζόπουλος… Απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο εσείς που έχετε πρόβλημα; Πείτε κι εσείς να βάλουμε κελιά εδώ στο πλατό».Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Οι τακτικοί δικαστές τον αθώωσαν σε όλες τις υποθέσεις, οι ένορκοι τον καταδίκασαν παρασυρμένοι από όλους εσάς». Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα. «Είστε κορυφαίος δικηγόρος. Μου λέτε τώρα ότι μια απόφαση δικαστηρίου αν την πάρουν οι λαϊκοί και δεν την πάρουν οι νομικοί δεν έχει υπόσταση. Μα δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά τα πράγματα εσείς που είστε κορυφαίος παράγοντας της δικαιοσύνης στην Ελλάδα», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω εγώ και μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;», με τον Γιώργο Λιάγκα να του λέει: «Εγώ έχω τελειώσει το Πολυτεχνείο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...