Ο κακός χαμός στο Survivor - Το τρίτο πρόσωπο που φεύγει μετά την Δαλάκα και την Ασημίνα - celebs.gr

Breaking

Ο κακός χαμός στο Survivor - Το τρίτο πρόσωπο που φεύγει μετά την Δαλάκα και την Ασημίνα

featured image


Ο κακός χαμός θα συνεχιστεί για μέρες στο «All Star Survivor».

Έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις μαθαίνω όσον αφορά στην Κατερίνα Δαλάκα και την παραμονή της στο ριάλιτι. Και το περιστατικό με το κινητό δεν ήταν το μόνο περιστατικό που εξόργισε τον Ατζούν.

Λίγο πριν την μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε προσπαθήσει να πάρα παράνομα φαγητό από ντόπιο τάζοντάς του ανταλλάγματα όταν θα έβγαινε από το ριάλιτι. Δεν τα κατάφερε. Η Δαλάκα ήταν κάποτε το μεγάλο όνομα του «Survivor».

Όμως όχι πια καθώς και οι αγωνιστικές επιδόσεις της δεν συγκρίνονται με αυτές του παρελθόντος. Επίσης δεν συμμετέχει και τόσο στις ίντριγκες που ενδιαφέρουν την παραγωγή στην παρούσα φάση.
Και επειδή πρώτος όπως σας είχα γράψει είχε κλείσει και καλύτερο deal από τους υπόλοιπους παίκτες αποφασίστηκε τελικά η αποβολή της.



Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Εκεί δεν το διαπραγματεύτηκε καθόλου η παραγωγή. Το τρίτο πρόσωπο που θα δούμε να φεύγει είναι η Ρία Κολοβού.
Αυτή με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Ο Ατζούν ποντάρει πολλά στα νούμερα τηλεθέασης των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας. Το «All Star Survivor» μέχρι στιγμής δεν κάνει τα νούμερα που ήθελε ο Τούρκος.

Αντίθετα στον ΣΚΑΪ είναι ευχαριστημένοι καθώς από τη μια βλέπουν καλές επιδόσεις από την άλλη δεν έχουν εκτοξευθεί τα ποσοστά του ριάλιτι άρα και η αμοιβή του Τούρκου παραγωγού.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...