Τα πάνω κάτω και πάλι στο Survivor - Έτσι η Δαλάκα "κρατάει στο χέρι" τον Ατζούν - celebs.gr

Breaking

Τα πάνω κάτω και πάλι στο Survivor - Έτσι η Δαλάκα "κρατάει στο χέρι" τον Ατζούν

featured image


Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως κάνουν συναντήσεις με την παραγωγή για να επιστρέψουν στο παιχνίδι επιβίωσης και τις επόμενες ημέρες θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό.

Δεν έχουν σταματήσει οι ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor All Star. H Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι καθώς παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού μάλλον θα επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο αθλήτριες, μετά από καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβεί τους όρους του παιχνιδιού καθώς βρέθηκαν με κινητό τηλέφωνο και έτσι αποβλήθηκαν.

Όμως, επιμένουν να μην επιστρέφουν στην Αθήνα παρ’ όλο που έχουν αποβληθεί από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Αυτές οι ημέρες είναι κρίσημες καθώς ήδη έχει γίνει γνωστό ότι οι δύο κοπέλες πρόκειται να συναντηθούν με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να συζητήσουν κάποια πράγματα.Πιθανότερο δε, είναι σύμφωνα με το Open Weekend οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα επιστροφής της Κατερίνας και της Ασημίνας στο παιχνίδι παρά την παράβασή τους.

Όπως μάλιστα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, εκείνο που δείχνει να έχει προβληματίσει την παραγωγή είναι το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται ότι κάποια από τις δύο χρησιμοποίησε το κινητό, ενώ σε ό,τι αφορά το τσιγάρο που φέρεται να κρατούσε η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είναι συνθήκη που υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι λοιπόν και παίρνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές παίκτριες, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε Δαλάκα και Χατζηανδρέου μέσα στο παιχνίδι. Είναι άλλωστε πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή για την επιστροφή τους στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...