Η σύζυγος του Μέσι τρέχει με μαγιό μέσα στα χιόνια (vid) - celebs.gr

Breaking

Η σύζυγος του Μέσι τρέχει με μαγιό μέσα στα χιόνια (vid)

featured image


Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο είχε τα γενέθλιά της και η σύζυγος του Φάμπρεγκας της ευχήθηκε με ένα άκρως… καυτό βίντεο.

Η Αντονέλα Ροκούζο είχε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της. Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι έσβησε τα 35 κεράκια στην τούρτα.

Η Αντονέλα και ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον Τιάγκο, τον Ματέο και τον Τσίρο. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν όλη τους τη ζωή, αφού από το 1998 είναι σε σχέση. Η Αντονέλα είναι δίπλα στον Αργεντινό «μάγο» από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μέχρι και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι και μητέρα των τριών παιδιών τους, όπως είπαμε συμπλήρωσε τα 35 χρόνια ζωής. Η σύζυγος του Σεσκ Φάμπρεγκας, Ντανιέλα Σέμαν με την οποία είναι κολλητές φίλες, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου βγαίνουν από μια πισίνα με καυτό νερό και να τρέχουν με μαγιό στα χιόνια και της ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Η Αντονέλα Ροκούζο φοράει ένα ροζ μαγιό και δείχνει να απολαμβάνει την στιγμή. Όμως, γυρίζει γρήγορα στα παιδιά της που είναι μέσα στο νερό.



Ο Λιονέλ Μέσι είναι τρελά ερωτευμένος με την Αντονέλα και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές με τη σύζυγό του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...