«Δεν σηκώνει σε κανέναν το τηλέφωνο»: Αποκαλύψεις για τη ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου - celebs.gr

Breaking

«Δεν σηκώνει σε κανέναν το τηλέφωνο»: Αποκαλύψεις για τη ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου

featured image


Με αφορμή την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο θέατρο Πρόβα, η ηθοποιός Μαίρη Ραζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων η Μαίρη Ραζή αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Η ώρα η καλή» στην οποία πρωταγωνιστούσε και στην οποία συνεργάστηκε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν.

Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτόν το ρόλο ειδικά για μένα» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Ραζή για την σειρά «Η ώρα η καλή».Έχει επαφές με τον Πάνο Μιχαλόπουλο σήμερα; «Όχι δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση» τόνισε η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...