Καμία δωρεά δεν έγινε σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Λάρισας - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Καμία δωρεά δεν έγινε σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Λάρισας

featured image


Η Πάολα ανακοίνωσε στο κοινό της, την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο, πως θα διαθέσει χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας απαντά για τη δωρεά που θέλει να κάνει η τραγουδίστρια.
«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε η Πάολα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διοικητής του νοσοκομείου είπε κατηγορηματικά ότι ούτε η τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ακόμη, εξήγησε πως έχει η διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά σε κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.

Την ίδια στιγμή πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολας ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.
[/expander_maker]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου