Κατακραυγή για τους ηθοποιούς που πόζαραν χαμογελώντας σε συγκέντρωση για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών - celebs.gr

Breaking

Κατακραυγή για τους ηθοποιούς που πόζαραν χαμογελώντας σε συγκέντρωση για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

featured image


Χιλιάδες κόσμου βγήκαν στους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας, το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης, για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η κινητοποίηση φοιτητών, μαθητών, εργαζομένων κ.α. ήταν πρωτοφανής. Υπολογίζεται ότι στις πορείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν συνολικά πάνω από 100.000 διαδηλωτές, οι οποίοι ζητούσαν να μην υπάρξει συγκάλυψη των υπευθύνων της τραγωδίας και να δικαιωθούν τα θύματα του δυστυχήματος.

Αντιδράσεις για τους ηθοποιούς που χαμογελούσαν στη συγκέντρωση για τα θύματα των Τεμπώ

Καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση στην Αθήνα κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονται να ποζάρουν χαμογελώντας. Οι φωτογραφίες αυτές κοινοποιήθηκαν από πλήθος χρηστών στα social media, συνοδευόμενα από σχόλια κατακραυγής.



«Άμα ήταν να πάτε σε πορεία για μια εθνική τραγωδία και να βγάζετε φωτο που χαζογελάτε, να καθόσασταν σπίτια σας. Η υποκρισία σας περισσεύει» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Στόχος αντιδράσεων έγινε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς διακρίνεται σε φωτογραφίες στα social media να χαμογελά, πλάι σε φίλους και συναδέλφους του. «Απαρηγόρητος ο Μπιμπίλας διαδηλώνει για την τραγωδία» έγραψε ειρωνικά ένας χρήστης του Twitter, με μία χθεσινή φωτογραφία του ηθοποιού να χαμογελά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα.

«Κάπως έτσι γίνεται προφανές ότι κανένα πένθος δεν αισθάνονται οι καλλιτέχνες που είναι “με τον άνθρωπο”. Απλά οι πορείες είναι η πασαρέλα τους, είναι καταχαρούμενοι και φαίνεται. Είναι άλλη μια ευκαιρία της Αριστεράς για αποσταθεροποίηση της χώρας και διχασμό» έγραψε στο Twitter ένας άλλος χρήστης.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...