Σάλος μετά τις δηλώσεις της για την τραγωδία στα Τέμπη - «Σκ*τιάνα, υπάρχει πιο μισητό πρόσωπο από την Τατιάνα Στεφανίδου;» - celebs.gr

Breaking

Σάλος μετά τις δηλώσεις της για την τραγωδία στα Τέμπη - «Σκ*τιάνα, υπάρχει πιο μισητό πρόσωπο από την Τατιάνα Στεφανίδου;»

featured image


Σάλος έχει προκληθεί με τα σχόλια που ξεχειλίζουν οργή στο Twitter εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία είδε τις «μετοχές» της να πέφτουν μετά τις δηλώσεις που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη. Την χαρακτηρίζουν ως «σκατιάνα», το «πιο μισητό πρόσωπο» κλπ.

Ειδικότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε σε πολύ έντονο ύφος στην αρχή της εκπομπής της: «Θα σας αποκαλύψουμε πώς ένας άνθρωπος 60 ετών, ο σταθμάρχης, ένας μετακλητός υπάλληλος, ο οποίος εργαζόταν 10 χρόνια στο υπουργείο Παιδείας και κουβαλούσε βιβλία και πριν ήταν στον ΟΣΕ και κουβάλαγε αποσκευές, πώς ο άνθρωπος αυτός, με μία εκπαίδευση, σε αυτήν την προχωρημένη ηλικία, έγινε σταθμάρχης.

Οι οργισμένες αναρτήσεις στο Twitter:

Θα δείτε τον άνθρωπο αυτόν, να έχει ανεβάσει με τα λευκά του μαλλιά, φωτογραφίες με τα εγγόνια του, ένα ποστ που έλεγε ότι έπιασε δουλειά πριν από λίγους μήνες.

Επαναλαμβάνω, ένας άνθρωπος που κουβάλαγε αποσκευές στον ΟΣΕ, που δέκα χρόνια κουβάλαγε βιβλία, με μία σύντομη εκπαίδευση, 60 ετών άνθρωπος, έγινε σταθμάρχης. Καλή μας αρχή λέει, ο άνθρωπος που στις υπόλοιπες φωτογραφίες είναι με τα εγγόνια του.

Όχι δεν είναι ένας ηλικιακός ρατσισμός. Όχι. Αλλά κακά τα ψέματα όταν παίρνεις έναν άνθρωπο, τον εκπαιδεύεις σε αυτήν την ώριμη ηλικία και τον κάνεις σταθμάρχη τώρα, ίσως κάτι να πάει λάθος»



Η γνωστή παρουσιάστρια εκτός από το ότι έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε όλα αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει για να αποφευχθεί το ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη, όπως επίσης και ποιος τον έβαλε σε αυτή τη θέση (σε περίπτωση που η εκπαίδευσή του δεν ήταν αρκετή).





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...