Πιάστηκε « κορόιδο» ο Ατζούν με το Survivor – Γιατί έδωσε ήδη 1.5 εκατομμύριο στους παίκτες - celebs.gr

Breaking

Πιάστηκε « κορόιδο» ο Ατζούν με το Survivor – Γιατί έδωσε ήδη 1.5 εκατομμύριο στους παίκτες

featured image


Αποκάλυψη για τα χρήματα που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Τούρκος παραγωγός για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Οι κόντρες πάντως στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν τέλος…

Η τηλεοπτική χτεσινή εμφάνιση του Ατζούν Ιλιτζαλί στο τουρκικό Survivor Panorama του δικού του καναλιού επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν παρασκηνιακά γύρω από την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα. Το σχόλιό του για εκείνη φυσικά δεν ήταν τυχαίο, μιας και η συγκεκριμένη παίκτρια παραμένει δημοφιλής στη γειτονική χώρα από την εποχή που προβαλλόταν και εκεί το Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης αποκάλυψε τους λόγους για τον οποίους απομακρύνθηκαν (δίκαια) η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το παρασκήνιο εδώ είναι ότι εκείνος δεν ήταν εξαρχής υπέρ της αποβολής τους, αν και είχε ξεκαθαρίσει φέτος σε όλους τους συμμετέχοντες ότι η Παραγωγή δεν θα είναι καθόλου ανεκτική φέτος, ειδικά στο θέμα των τηλεφώνων- λογικό κιόλας, όταν κερδίζουν 5000 ευρώ την εβδομάδα. Ήδη αυτή τη στιγμή τα κέρδη όσων έχουν μπει από την πρώτη εβδομάδα αγγίζουν τα 60.000 ευρώ…

Άρα, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ΜΟΝΟ στους παίκτες που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στον Άγιο Δομίνικο έχει δώσει 1,020,000 ευρώ, ενώ αν υπολογίσουμε και όσους έφυγαν μέχρι τώρα και όσους έχουν μπει… εμβόλιμοι, το All Star ΜΟΝΟ για τις αμοιβές των παικτών του έχει κοστίσει έως τώρα σχεδόν 1.5 εκατομμύριο ευρώ!



Για την ιστορία να πούμε εδώ ότι η αρχική πρόταση ήταν να τιμωρηθούν η Κατερίνα και η Ασημίνα με τη στέρηση πέντε συνεχόμενων επάθλων φαγητού.

Ποιοι αντέδρασαν λοιπόν έντονα στο ενδεχόμενο επιστροφής των κοριτσιών στο Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού. Το «αντάρτικο» των «Μπλε» όμως δεν το ξεκίνησαν εκείνοι αλλά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όχι όμως για τον συγκεκριμένο λόγο. Όπως μου μεταφέρουν, οι «Κόκκινοι» δεν πρόλαβαν καν να ερωτηθούν καθώς οι παραπάνω παίκτες της αντίπαλης ομάδας, έφτασαν στο σημείο να ζητάνε τα διαβατήριά τους για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Να ξεκαθαρίσω εδώ πως οι πληροφορίες αυτές, δεν προέρχονται από την Παραγωγή του παιχνιδιού αλλά από το περιβάλλον παικτών που έχουν ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα. Πάντως και ο Χρήστος Δάντης έλεγε τελικά αλήθεια ότι η σύντροφός του δεν είχε (προλάβει να;) επικοινωνήσει ποτέ μαζί του. Και ένα μπράβο στον Στάθη Σχίζα που απάντησε τόσο αξιοπρεπώς σήμερα στο «Πρωινό Μας» όταν άκουσε ότι ο τραγουδιστής τον παρομοίασε με «λάσπη».

Με πληροφορίες από το Okmag.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...