Σάλος με πλάνο που "έκοψε" η παραγωγή του Survivor - "Εμετός, φοβήθηκαν το πρόστιμο του ΕΣΡ" (Vid) - celebs.gr

Breaking

Σάλος με πλάνο που "έκοψε" η παραγωγή του Survivor - "Εμετός, φοβήθηκαν το πρόστιμο του ΕΣΡ" (Vid)

featured image


Τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ώρες, ποιος αποκάλυψε τις ενέργειες της ελληνικής παραγωγής, οι τρομερές αντιδράσεις στα social media και το… αυτογκόλ του ΣΚΑΪ!

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή και του φετινού Survivor εξελίσσεται ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς ήδη έχει τσακωθεί σχεδόν με όλη την ομάδα του, ενώ σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα, υπήρξε κι ένα απαράδεκτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα είδαμε προ ημερών στο Πρωινό του ΣΚΑΪ, Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά ήρθαν σε μεγάλη κόντρα μετά τις κατηγορίες της τελευταίας πως ο μισθοφόρος προσπάθησε να της επιβάλλει να μην ψηφίσει αρνητικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.



Οι παίκτες διαφώνησαν μπροστά στους συμπαίκτες τους και η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας υποστήριξε πως η παίκτρια «είναι 36 ετών και θα έπρεπε να έχει δύο παιδιά». Η ίδια, ακούγοντας τα παραπάνω, ξέσπασε σε κλάματα, με τους παίκτες να καταδικάζουν τα απαράδεκτα λόγια του.

Παρότι λοιπόν η εκπομπή του καναλιού μετέφερε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο θα το δούμε την Τετάρτη, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και απλά έδειξαν την Μελίνα να κλαίει on camera και να κάνει λόγο για απαράδεκτες εκφράσεις του συμπαίκτη της.

Η συγκεκριμένα εξέλιξη προκάλεσε οργή στα social media, καθώς οι φανς του ριάλιτι κατηγορούν την παραγωγή ότι… καλύπτει τον Καραγκούνια και ότι ακόμα και αν το δείξουν την Πέμπτη, έγινε με στόχο να μην χάσει ψήφους και άλλοι ότι δεν τον έδειξαν για να γλιτώσουν το πρόστιμο του ΕΣΡ!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...