Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor - celebs.gr

Breaking

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: Κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor

featured image


Μουδιασμένοι ήταν Αντώνης Κανάκης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» κατά την επιστροφή τους στους δέκτες μας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Κατά την έναρξη της εκπομπής τον λόγο πήρε ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος είπε ότι όλοι κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα της λοβοτομής και του Survivor, αλλά οι ίδιοι δεν θα ακολουθήσουν αυτούς τους ρυθμούς. Παράλληλα ο παρουσιαστής των Αρβύλα άσκησε σφοδρή κριτική στον Άρη Πορτοσάλτε αλλά και τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor. Θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της λοβοτομής γιατί βολεύει και τους πολιτικούς αλλά και τα κέρδη γιατί η στενοχώρια δεν έχει διαφημίσεις, η διαφήμιση θέλει χαρά» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα αυτήν του πάμε να ασχοληθούμε ξανά με το Survivor» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το οποίο βγαίνει το «Βινύλιο», όπως τόνισε  χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά  ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Αν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει, Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.



Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι το Ράδιο Αρβύλα συνεχίζει κανονικά στο πρόγραμμα του ANT1, ωστόσο  δεν μπορεί να συνεχίσει με την μορφή που είχε μέχρι σήμερα.

«Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

«Καρφιά» για Πορτοσάλτε και Άδωνη

Ο παρουσιαστής των Αρβύλα σχολίασε και όσα είπε για το δυστύχημα ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…».

Ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας…», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης εκτός των δηλώσεων του Άρη Πορτοσάλτε σχολίασε και τα όσα είχε πει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή τη στιγμή νιώθει ότι στις προτεραιότητες του είναι να υπερασπιστεί τον Πορτοσάλτε. Για πες μας ρε Άδωνι, τι ακριβώς σχέση έχετε με τον Πορτοσάλτε; Είναι φίλος σου; Έχετε κάποια συνεργασία. Είναι μέλος του κόμματος; Τι ακριβώς συμβαίνει; Εσύ είσαι ένας πολιτικός και αυτός είναι ένας δημοσιογράφος υποτίθεται, ο οποίος υποτίθεται σε ελέγχει. Ποια είναι αυτή η τρέλα σου που πρέπει να υπερασπιστείς τον Πορτοσάλτε»





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...