Έδωσε το 1% της περιουσίας του: O άνθρωπος με τις περισσότερες επενδύσεις παγκοσμίως στο Dragons' Den - celebs.gr

Breaking

Έδωσε το 1% της περιουσίας του: O άνθρωπος με τις περισσότερες επενδύσεις παγκοσμίως στο Dragons' Den

featured image


Ο Peter Jones εδώ και 19 χρόνια μοιράζει χρήματα στη βρετανική εκδοχή του ριάλιτι.

Ακολούθησε η Μαρία Χατζηστεφανή που επένδυσε σε 5 επιχειρήσεις συνολικά 325.000 ευρώ, αμέσως μετά ήταν ο Πολ Ευμορφίδης με το ποσό των 228.000 ευρώ, η Λιλή Περγαντά που μπήκε μέτοχος σε 5 επιχειρήσεις με 112.000 ευρώ και αυτός με τις λιγότερες επενδύσεις ήταν ο Χάρης Βαφειάς που επένδυσε 85.000 ευρώ σε 4 επιχειρήσεις.



Τα χρήματα σίγουρα ξεπέρασαν κάθε ποσό που έχει δοθεί ποτέ από κάποιο ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, αν πάμε στη Μεγάλη Βρετανία, εκεί όπου το Dragons’ Den προβάλλεται εδώ και 19 συνεχόμενα χρόνια θα δούμε ότι τα νούμερα «ζαλίζουν».

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ένας dragon, ο Peter Jones, ο οποίος κάθεται στην καρέκλα του αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί την πιο γνωστή φυσιογνωμία του σόου και φυσικά τον επιχειρηματία που έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα μέχρι σήμερα παγκοσμίως. O Jones, γνωστός και ως Mr. Global, έχει κάνει συνολικά 94 (!) επενδύσεις κατά τη διάρκεια του παιχνδιού, με το ποσό που έχει δώσει από δικά του κεφάλαια ως τώρα να ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ. Με άλλα λόγια βάζει κατά μέσο όρο περίπου 50.000 ευρώ σε κάθε του επένδυση.

Βέβαια με την περιουσία του να αγγίζει τα 500.000.000 ευρώ, το γεγονός ότι έχει δώσει το 1% από αυτή για επενδύσεις, δεν νομίζουμε ότι τον έχει ενοχλήσει και ιδιαίτερα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...