48χρονο μοντέλο του OnlyFans βγάζει χιλιάδες ευρώ το μήνα επειδή μοιάζει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - celebs.gr

Breaking

48χρονο μοντέλο του OnlyFans βγάζει χιλιάδες ευρώ το μήνα επειδή μοιάζει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

featured image


Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, η Lauren Spencer μπήκε στο κορυφαίο 0,5% των κερδισμένων στο OnlyFans, κάτι που οφείλεται, όπως είπε, στην ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πριν κάνει τη στροφή στη δημιουργία περιεχομένου η Lauren Spencer, είχε μια εταιρεία καθαρισμού με τον σύζυγό της για πάνω από 10 χρόνια, αλλά όταν χτύπησε η πανδημία, είδε τη δουλειά της να στερεύει και τότε στράφηκε στο OnlyFans.

«Από ένα κανονικό εισόδημα φτάσαμε στο τίποτα μέσα σε μια νύχτα», δήλωσε στο Insider. Έτσι, εγγράφηκε στο OnlyFans για να κερδίζει χρήματα από το σπίτι.



Η 48χρονη είχε ένα παράλληλο επάγγελμα, κάνοντας εργασίες webcam-modeling, όπου οι θεατές συμμετέχουν σε ένα chatroom και πληρώνουν για να παρακολουθήσουν ζωντανά ρητό περιεχόμενο. Αλλά με την επιχείρηση καθαρισμού να μην λειτουργεί πλέον, οι θαυμαστές που έλεγαν ότι η Spencer μοιάζει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα της πρότειναν να δοκιμάσει το OnlyFans.

«Συχνά λαμβάνω σχόλια από θαυμαστές που λένε: «Μου τη θυμίζεις. Κάθε φορά που μου το λένε αυτό, κολακεύομαι», δήλωσε η Spencer.

Η δημιουργός του OnlyFans δήλωσε ότι μερικές φορές ντύνεται σαν την Νταϊάνα μετά από αίτημα των θαυμαστών της. Τώρα κερδίζει κατά μέσο όρο 16.000 δολάρια το μήνα.

«Όταν οι άνθρωποι μου ζητούν προσαρμοσμένες ταινίες, τότε το κάνω, αλλά δεν είναι ο τρόπος που ντύνομαι καθημερινά», δήλωσε στη συνέχεια.

Είπε ότι ξοδεύει πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα δουλεύοντας ως δημιουργός του OnlyFans και προσπαθώντας να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη βασίλισσα, πράγμα που μεταφράζεται σε περίπου εννέα ώρες την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...