Πρόστιμο "μαμούθ" σε beach bar στην Μύκονο - celebs.gr

Breaking

Πρόστιμο "μαμούθ" σε beach bar στην Μύκονο

featured image


Το πρωτόκολλο στη Μύκονο εκδόθηκε σε συνέχεια ελέγχων και αυτοψιών που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος στο διάστημα από 4 έως 11 Απριλίου.

Θυροκολλήθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης για αυθαίρετες κατασκευές σε beach bar στην παραλία Ψαρού στη Μύκονο.

Το πρωτόκολλο στη Μύκονο εκδόθηκε σε συνέχεια ελέγχων και αυτοψιών που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος στο διάστημα από 4 έως 11 Απριλίου. Ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα προσφυγής εντός δέκα ημερών κατά της απόφασης κατεδάφισης.Βαρύ πρόστιμο για αυθαίρετες κατασκευές

Την Παρασκευή επεβλήθη και πρόστιμο ύψους 33 εκατ. ευρώ σε beach bar στην περιοχή Πάνορμος της Μυκόνου. Τα 22,5 εκατ. ευρώ αφορούν το πρόστιμο για την ανέγερση των αυθαίρετων κατασκευών και επιπλέον 11 εκατ. ευρώ αφορούν σε πρόστιμο διατήρησης της αυθαίρετης κατασκευής.

Και σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα προσφυγής εντός δέκα ημερών. Μετά την οριστικοποίηση του ο νόμος δίνει δυνατότητα αναστολής λειτουργίας επιχείρησης εάν ο ιδιοκτήτης δεν προχωρήσει σε κατεδάφιση παράνομων/αυθαιρέτων κατασκευών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...