Σάλος με τον Δαλάι Λάμα: Το βίντεο που τον «καίει» – Είπε σε μικρό αγοράκι «ρούφηξε τη γλώσσα μου» - celebs.gr

Breaking

Σάλος με τον Δαλάι Λάμα: Το βίντεο που τον «καίει» – Είπε σε μικρό αγοράκι «ρούφηξε τη γλώσσα μου»

featured image


Σάλο προκάλεσε η κίνηση του Δαλάι Λάμα όταν φίλησε ένα αγόρι σε ναό στην Ινδία. Συγκεκριμένα π Δαλάι Λάμα έχει καταγραφεί σε βίντεο να φιλά ένα νεαρό αγόρι στα χείλη σε μια βουδιστική εκδήλωση και να του λέει να «ρουφήξει τη γλώσσα του». Πολλοί είναι αυτοί που δικαιολόγησαν την πράξη ως «αγνή» ή μία ανατολίτικη εκδήλωση τρυφερότητας και άλλοι που την καταδίκασαν ως «ακατάλληλη» και «σκανδαλώδης»

Ωστόσο ο Δαλάι Λάμα ζήτησε συγγνώμη αφού αντιμετώπισε κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά ύστερα από την πράξη του αυτή, όπου στο ναό στη Νταραμσάλα, συμμετείχαν περίπου 100 νέοι φοιτητές που μόλις είχαν αποφοιτήσει από το ινδικό Ίδρυμα M3M.

Πώς «προσέγγισε» το αγόρι – Τι δείχνει το βίντεο

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, ένας από τους νεαρούς μαθητές πλησίασε ένα μικρόφωνο στην εκδήλωση και ρώτησε τον Δαλάι Λάμα: «Μπορώ να σε αγκαλιάσω;» Ο Δαλάι Λάμα είπε στο αγόρι να ανέβει στην πλατφόρμα όπου καθόταν. Κάνοντας κίνηση στο μάγουλό του, ακούγεται να λέει «πρώτα εδώ», μετά το παιδί τον φίλησε και τον αγκάλιασε. Στην συνέχεια κράτησε το αγόρι, λέγοντας «νομίζω κι εδώ» και μετά του έδωσε ένα φιλί στα χείλη. «Και ρούφηξε τη γλώσσα μου», είπε τότε ο Δαλάι Λάμα, βγάζοντας τη γλώσσα του, μέτωπο με μέτωπο με τον μαθητή. Το αγόρι έβγαλε γρήγορα τη γλώσσα του και πήγε να απομακρυνθεί, ενώ ο Δαλάι Λάμα γέλασε και τράβηξε το αγόρι για άλλη μια αγκαλιά, καθώς το κοινό γελούσε.

Στη συνέχεια, ο πνευματικός ηγέτης μίλησε στο αγόρι, συμβουλεύοντάς του να κοιτάξει εκείνους που δημιουργούν «ειρήνη και ευτυχία» και να μην ακολουθήσει «ανθρώπινα όντα που σκοτώνουν πάντα άλλους ανθρώπους», προτού του δώσει μια τελευταία αγκαλιά.



Σε ανακοίνωσή της του γρααφείο του Δαλάι Λάμα ανέφερε: «Η αγιότητά του επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από το αγόρι και την οικογένειά του καθώς και τους πολλούς φίλους του σε όλο τον κόσμο, για την πληγή που μπορεί να προκάλεσαν τα λόγια του.

«Η αγιότητά του συχνά πειράζει τους ανθρώπους που συναντά με αθώο και παιχνιδιάρικο τρόπο, ακόμη και δημόσια και μπροστά στις κάμερες. Μετανιώνει για το περιστατικό».

Ο Δαλάι Λάμα έχει αντιμετωπίσει προηγούμενες διαμάχες. Το 2019 προκάλεσε κατακραυγή αφού πρότεινε ότι εάν ο Δαλάι Λάμα επέστρεφε ως γυναίκα «θα έπρεπε να είναι πιο ελκυστική», για το οποίο το γραφείο του ζήτησε συγγνώμη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...