Εκλογές: Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ - celebs.gr

Breaking

Εκλογές: Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ

featured image


Η Ράνια Θρασκιά θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thecaller, η Ράνια Θρασκιά θα είναι υποψήφια στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 21ης Μαίου.

Σημειώνεται ότι με την παρουσία της Έλενας Ακρίτα, του Ευάγγελου Αποστολάκη, της Πόπης Τσαπανίδου και του Όθωνα Ηλιόπουλου έκλεισε και η εκλόγιμη τετράδα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ράνια Θρασκιά – Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.



Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων.

Μετά το πέρας των σπουδών της, παρακολούθησε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας με τίτλο: «Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στην Ψυχική Υγεία, Ευρωπαϊκές Προοπτικές». Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων.

Το Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά», στο Νέο Ψυχικό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...