Σε κατάσταση σοκ ο Γεωργούλης δεν μπορεί να πιστέψει τι τον βρήκε - celebs.gr

Breaking

Σε κατάσταση σοκ ο Γεωργούλης δεν μπορεί να πιστέψει τι τον βρήκε

featured image


Σαν «βόμβα» έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η είδηση για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, για κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση.

«Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση», ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Γεωργούλη.​

Το πρωί της Τετάρτης η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από την εκπομπή του Alpha «Happy Day», αποκάλυψε ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού, μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του.



Όπως ανέφερε, ο Ευρωβουλευτής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους», είναι τα λόγια που μετέφερε το περιβάλλον του καταγγελλόμενου στην Λαφαζάνη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...