Έχασε την ζωή της μετά απο εγχείρηση για οπίσθια στην Τουρκία - celebs.gr

Breaking

Έχασε την ζωή της μετά απο εγχείρηση για οπίσθια στην Τουρκία

featured image


Η οικογένεια μιας Βρετανίδας γιαγιάς που πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση Brazilian Butt Lift στην Τουρκία δίνει μάχη, 11 μήνες μετά, για να πάρει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 54χρονη Carol Keenan πλήρωσε 7.000 λίρες για να υποβληθεί σε επέμβαση αύξησης των γλουτών και κοιλιοπλαστική σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Η οικογένειά της αποκάλυψε ότι αποδέχτηκε μια προσφορά για δωρεάν επέμβαση αποκατάστασης των κοιλιακών μυών λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.

Όμως η Keenan από το Glenrothes κατέρρευσε και πέθανε πριν από την τελική εξέταση, μόλις έξι ημέρες μετά την επέμβαση

Η κόρη της Leonie Keenan περιμένει ακόμη τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε στην Τουρκία για να διαπιστωθεί από τι τελικά πέθανε η μητέρα της.

Η ίδια είναι πεπεισμένη ότι ο θάνατος της μητέρας της συνδέεται με την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, με πιθανότερη αιτία έναν θρόμβο αίματος ή μια εμβολή λίπους που πήγε στην καρδιά ή στον εγκέφαλο.

Η Leonie θέλει να ευαισθητοποιήσει και άλλους τώρα για να γνωρίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν υποβάλλονται σε αισθητικές επεμβάσεις σε χαμηλές τιμές ως λεγόμενοι σε άλλες χώρες, όπως στην Τουρκία.

Αποφάσισε να μιλήσει τώρα, καθώς πρόφατα μια 28χρονη Σκωτσέζα, η Shannon Bowe, πέθανε αφού υποβλήθη σε επέμβαση για γαστρικό δακτυλίδι στην Τουρκία.



Η Leonie δήλωσε:

«Η μητέρα μου ήταν ένα γυμνασμένο και υγιές άτομο. Ηταν φόρμα κάνοντας περπάτημα και κολύμπι. Ήταν μια πολύ δραστήρια γιαγιά που της άρεσε να χοροπηδάει στο τραμπολίνο με τα παιδιά – αλλά δεν ήταν ευχαριστημένη με το σώμα της, παρόλο που όλοι της έλεγαν ότι φαινόταν υπέροχη. Είχε βάλει σκοπό της να κάνει τη χειρουργική επέμβαση, βλέποντας και διασημότητες να κάνουν παρόμοιες επεμβάσεις. Δεν ξέρω αν ήταν κάτι σαν κρίση μέσης ηλικίας. Κατά καιρούς, μιλούσε για την εμφάνισή της. Αν διάβαζε ιστορίες για κοιλιοπλαστικές ή έβλεπε ιστορίες για τις Καρντάσιανς και τα οπίσθιά τους, έλεγε: “Κοίτα αυτό”. Έμπαινε στο Facebook και σε ομάδες WhatsApp με θέματα γύρω από τέτοιες επεμβάσεις, και αυτό την ενθάρρυνε ακόμη περισσότερο. Απλά ένιωθε ότι ήθελε να δείχνει πιο σμιλεμένη. Ανησυχούσα για το αν θα έκανε κάτι. Της είπα ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα και ότι ήταν μια χαρά έτσι όπως ήταν. Αλλά μερικοί άνθρωποι παλεύουν με την εικόνα του σώματός τους. Δεν έβλεπε αυτό που έβλεπαν οι άλλοι όταν την κοιτούσαν».

54χρονη κατέρρευσε και πέθανε αφότου έκανε εγχείρηση για βραζιλιάνικα οπίσθια στην Τουρκία-Τι λέει η κόρη τηςΕξήγησε ότι διάλεξε την κλινική στην Τουρκία αφού διάβασε τις κριτικές. Πέταξε στην Κωνσταντινούπολη με τον αρραβωνιαστικό της Steven Anderson, 55 ετών, για να κάνει το Brazilian Butt Lift και την κοιλιοπλαστική της, αφού έκανε οικονομίες για 18 μήνες.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...