«Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου, μην πάθει τίποτα». Ανατροπή στην υπόθεση - celebs.gr

Breaking

«Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου, μην πάθει τίποτα». Ανατροπή στην υπόθεση

featured image


Θέμα ημερών είναι η κατάθεση του Αλέξη Γεωργούλη στην Βελγίδα ανακρίτρια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει θετικά το αίτημα του ευρωβουλευτή να καταθέσει άμεσα ενώπιον της και να μην περιμένει την άρση της ασυλίας του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star οι δικηγόροι του περιμένουν τώρα την έγγραφη ειδοποίηση για την ημερομηνία που θα δώσει τις εξηγήσεις του. To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μετέδωσε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του ευρωβουλευτή μόλις έμαθε για την καταγγελία .

«”Πάω να ενημερώσω τη μάνα μου μην πάθει τίποτα, μην μάθει από την τηλεόραση αυτό που θα ακούσει”. Ούτε και αυτός ήξερε τι γίνεται. Ήταν αναστατωμένος βέβαια» δήλωσε ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, Γρηγόρης Καλλάγιας.

Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Γεωργούλη όταν έμαθε για την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από την Ε. Χ. Βρισκόταν στον Αγιόκαμπο και ο φίλος του Γρηγόρης Καλλιαγιάς αποκάλυψε στην ανταποκρίτρια του Star Δήμητρα Τζιότζιου τη συνομιλία που είχαν μετά τη «βόμβα» από τις Βρυξέλλες.

«Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι. Μέχρι τις 3 η ώρα βρισκόμασταν στην παραλία, περπατούσαμε, τραγουδούσαμε. Δεν φαινόταν κάτι, ότι έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα το κατάλαβα την άλλη ημέρα το πρωί γιατί τον πήρα τηλέφωνο γιατί άργησε να έρθει στα γενέθλια της κόρης μου. Του λέω “Αλέξη πού είσαι;”. “Επάνω στη μάνα μου”, μου λέει, “”δεν άκουσες;”” “Άκουσα…”».Στη δικαιοσύνη τις επόμενες ημέρες ο Αλέξης ΓεωργούληςΟι εξελίξεις στις Βρυξέλλες τρέχουν και είναι θέμα ημερών, η κατάθεση του Αλέξη Γεωργούλη ενώπιον των Βελγικών δικαστικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star η ανακρίτρια είπε «ναι» σε αυτή τη χρονική περίοδο στο αίτημα του Ευρωβουλευτή να καταθέσει, πριν αποφασίσει η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του.

Μένει τώρα, αν δεν αλλάξει κάτι, να ενημερωθεί εγγράφως για την ημερομηνία που θα βρεθεί ώς ύποπτος ενώπιον της Βελγίδας δικαστικού λειτουργού .

Η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο Αλέξης Γεωργούλης

Οι δικηγόροι του τηρούν από χθες σιγή ιχθύος. Αυτή τη στιγμή στα χέρια τους έχουν μόνο τους ισχυρισμούς του Αλέξη Γεωργούλη για τι έγινε τον Ιανουάριο του 2020 μεταξύ εκείνου και της Ε. Χ. στις Βρυξέλλες Δεν γνωρίζουν τι έχει καταγγείλει στις δύο καταθέσεις της η δικηγόρος η οποία παρακολουθεί με τους δικηγόρους της σε Ελλάδα και Βέλγιο κάθε ημέρα τις εξελίξεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης χαράσσει ήδη την υπερασπιστική του γραμμή που κινείται σε δύο άξονες.
Να καταθέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται επιμένοντας ότι είναι αθώος και να αποδέιξει ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τη δημοσιοποίηση. Οι δύο Βέλγοι δικηγόροι του στην χθεσινή τους ανακοίνωση, επεσήμαναν ότι η καταγγελία ήρθε στο φως μετά από τρία χρόνια και λίγο πριν τις εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...