Ζευγάρι πούλησε το σπίτι τους για να κάνει πλαστικές: Το μετάνιωσαν φρικτά - celebs.gr

Breaking

Ζευγάρι πούλησε το σπίτι τους για να κάνει πλαστικές: Το μετάνιωσαν φρικτά

featured image


Τα θύματα των φτηνών μεν αποτυχημένων δε επεμβάσεων μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες στα social media και προτρέπουν τον κόσμο να μην ταξιδέψει στο εξωτερικό για οικονομικές αισθητικές επεμβάσεις.

Παρά το πλήθος των καταγγελιών για τις αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις στην Τουρκία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δίνουν τα πάντα για να αποκτήσουν την «τέλεια εικόνα» που προστάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως ένα νέο ζευγάρι από την Αγγλία το οποίο πούλησε ό,τι είχε και δεν είχε για να φαίνεται τέλειο στα Instagram.

Τα θύματα των φτηνών μεν αποτυχημένων δε επεμβάσεων μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες στα social media και προτρέπουν τον κόσμο να μην ταξιδέψει στο εξωτερικό για οικονομικές αισθητικές επεμβάσεις.Η Zara Edgar ο σύζυγός της Igel πούλησαν το σπίτι τους για να μπορέσουν να πάνε μέχρι την Τουρκία και να αποκτήσουν το αποκαλούμενο «Instagram look».

«Προσπαθούσα να αποκτήσω αυτή την εμφάνιση στο Instagram, όπου όλα είναι τέλεια», παραδέχτηκε η Zara σε συνέντευξή της στο South West News Service, προειδοποιώντας το κοινό να το ξανασκεφτεί «εμπιστευτεί το Instagram ως πλατφόρμα εύρεσης χειρουργικής επέμβασης».

Το ζευγάρι που πούλησε το σπίτι τους στο Μάντσεστερ της Αγγλίας για να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι, δήλωσε ότι παρασύρθηκε από τη χαμηλή τιμή των διαδικασιών αφού βρήκε μια κλινική που διαφημίζει τις υπηρεσίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Zara έκανε επεμβάσεις στην κοιλιά, ανύψωση γλουτών, εμφυτεύματα στήθους και εμφυτεύματα δοντιών. Ο Igel, εν τω μεταξύ, έκανε εμφυτεύματα δοντιών και όψεις ρητίνης ώστε να αποκτήσει ένα τέλειο χαμόγελο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...