Ετοιμαστείτε: H πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Lisa Ann, έρχεται στην Ελλάδα - celebs.gr

Breaking

Ετοιμαστείτε: H πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Lisa Ann, έρχεται στην Ελλάδα

featured image


Η Lisa Ann, μία από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες ταινιών ενηλίκων, θα βρεθεί στη χώρα μας τον Ιούνιο ως καλεσμένη του SugarbabesTV.

Σίγουρα την έχεις δει ή την έχεις ακούσει. Αποτελεί μία από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών στον πλανήτη, αν και πρόσφατα αποσύρθηκε από τον χώρο. Έχει στη συλλογή της δεκάδες βραβεία, ενώ σύμφωνα με το Imdb, την έχουμε δει σε 353 διαφορετικές ερωτικές ταινίες ως ηθοποιός, σε 17 είχε το ρόλο της σκηνοθέτριας και σε 5 υπήρξε παραγωγός.

Mιλάμε φυσικά για τη Lisa Ann, η οποία – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες – σύντομα θα βρεθεί στα μέρη μας και θα δώσει το παρών στο φετινό Erotic Art Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι.

Πιο συγκεκριμένα, η πασίγνωστη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων θα είναι καλεσμένη του SugarbabesTV και θα βρίσκεται στο περίπτερο της ελληνικής εταιρείας παραγωγής, όπου θα συνομιλήσει με τον κόσμο και φυσικά θα βγάλει φωτογραφίες με τους φανς της.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η 50χρονη σήμερα Lisa Ann έχει αφήσει πίσω της τον ερωτικό κινηματογράφο και έχει αφοσιωθεί στο κανάλι της στο Youtube, όπου καλεί αρκετούς πρώην συναδέλφους της (και όχι μόνο), παίρνοντάς τους συνεντεύξεις. Κάπου εδώ να πούμε πως αν θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά μετά το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στον ερωτικό κινηματογράφο, μπορείς να ακούσεις και το podcast του Ηλία Αναστασιάδη με την ιστορία της… συμμετοχής μου στα γυρίσματα μιας ταινίας ενηλίκων.

Όσον αφορά τώρα τη Lisa Ann, έχει επίσης ότι έχει δική της διαδικτυακή εκπομπή στην οποία σχολιάζει αγώνες του NBA, ενώ όπως βλέπουμε και στο προφίλ της στο Instagram, λατρεύει το μπάσκετ.

Είναι σίγουρο πως με τον ερχομό της στην Αθήνα θα έχει να μας πει πολλά και για τη σχέση της με την Ελλάδα. Αναμένουμε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...