Πρωτοφανές περιστατικό στο MasterChef: 44 άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση (vid) - celebs.gr

Breaking

Πρωτοφανές περιστατικό στο MasterChef: 44 άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση (vid)

featured image


Τροφική δηλητηρίαση έπαθαν όσοι έφαγαν από τα πιάτα των υποψήφιων σεφ του ισπανικού MasterChef.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο ισπανικό MasterChef, καθώς 44 άνθρωποι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από τα πιάτα που ετοίμασαν οι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενοι προετοίμασαν ένα μενού για τους 120 εργαζόμενους του διάσημου ενυδρείου Oceanografic στη Βαλένθια. Ετοίμασαν πιάτα με θαλασσινά, όπως λαβράκι και μύδια, ενώ για επιδόρπιο κλήθηκαν να φτιάξουν ένα ιαπωνικό cheesecake με φύκια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Pais, 44 άτομα εμφάνισαν γαστρεντερικά προβλήματα και έκαναν εμετούς, καθώς είτε κάποιο από τα θαλασσινά δεν είχε ψηθεί σωστά, είτε δεν ήταν φρέσκο με αποτέλεσμα να πάθουν τροφική δηλητηρίαση.



Σε ανάρτηση που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, κάποιος από τους 44 που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση έγραψε: «Ευχαριστώ MasterChef για τη χειρότερη γαστρονομική εμπειρία που είχα ποτέ στη ζωή μου» ενώ μία άλλη γυναίκα, αποκάλυψε πως έχασε 5 κιλά λόγω της γαστρεντερίτιδας και τόνισε πως χρειάστηκε ενέσεις με Primperan για να μπορέσει να συνέλθει.

Ο παραγωγός του προγράμματος, Shine Iberia εξέφρασε τη λύπη του για το ατυχές συμβάν και υποστήριξε πως είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό εδώ και 11 χρόνια, που προβάλλεται ο μαγειρικός διαγωνισμός.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...